Opt bărbaţi, suspectaţi că ar fi spart zeci de imobile. Prejudiciul se ridică la peste 80.000 de lei!

Opt bărbaţi, suspectaţi că ar fi spart zeci de imobile. Prejudiciul se ridică la peste 80.000 de lei!

Opt bărbaţi suspectaţi că ar fi furat din zeci de imobile din municipiul Arad au fost depistaţi de poliţiştii arădeni iar trei dintre aceştia se află în stare de arest preventiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în ultimele trei luni, pe raza municipiului Arad au fost sesizate 29 de furturi din locuinţe, garaje şi anexe, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au fost soluţionate 20.

„În cadrul activităţilor desfăşurate pentru depistarea autorilor acestor fapte şi pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au constatat că în majoritatea cazurilor (16), furturile au avut loc din imobile nelocuite, pe timp de noapte, când persoanele suspectate că au săvârşit aceste infracţiuni au escaladat gardul imobilului şi au pătruns în incintă prin forţarea uşilor sau a geamurilor. Bunurile sustrase au constat în obiecte electronice şi electrocasnice, bijuterii şi bani, valoarea acestora fiind estimată la aproximativ 84.000 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cei opt bărbaţi au vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani. Aceştia sunt cercetaţi în 20 de cazuri de furturi, dar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.