Orban i-a sărit pe Falcă, Bolojan şi Antonescu din rândul primilor opt nominalizaţi pentru a candida la alegerile europarlamentare

Orban i-a sărit pe Falcă, Bolojan şi Antonescu din rândul primilor opt nominalizaţi pentru a candida la alegerile europarlamentare

Gheorghe Falcă, Crin Antonescu sau Ilie Bolojan nu se regăsesc printre cei opt candidaţi la alegerile europarlamentare avansaţi de preşedintele PNL Ludovic Orban în ceea ce priveşte definitivarea listei cu care liberalii vor candida la alegerile din mai.

„Vasile Blaga, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Violeta Alexandru, fosta ministră a dialogului social Ligia Popescu, președinta Comisiei de politică externă Hildegard Brandl, avem candidaturi extrem de serioase, este o competiție foarte acerbă și strânsă”, a declarat Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări legate de componenţa listei.

Întrebat apoi despre Crin Antonescu, un alt nume greu din PNL, Ludovic Orban a răspuns: „Este înscris în această competiție dar, vă repet, nu pot să fac referiri personale legate în mod individual de candidați pentru că ar trebui să mă refer la 49 de candidați, ceea ce mi-ar lua foarte mult timp și nu cred că aveți răbdare”. Cu toate acestea, făcuse opt nominalizări cu puţin timp înainte…

De remarcat, că Orban nu a făcut vreo referire nici la Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

PNL îşi va definitiva, până cel târziu în 15 februarie, lista cu care va participa la alegerile europarlamentare, dar ar putea-o face şi mai repede, cu ocazia Biroului Politic Național al partidului din 28 ianuarie.

  1. Bolojan nu merita dar astialalti doi ar trebui exclusi din partid. un trantor si un ticalos

    Raspunde
  2. PNL = PDL = FSN

    Raspunde
  3. De Bolojan si Antonescu nu imi pasa , cu falca bine a facut deoarece trebuie cineva sa platesca pentru dezastrul de la campania pentru alegeri !

    Raspunde
  4. Falca va fi pe locul 12.

    Raspunde
  5. SPRE DISPERAREA Psd VOR FI PE LOCURI ELIGIBILE, vor avea o contributie insemnata la dezvoltarea” AVE”.manipularea se face cu oameni pregatiti.

    Raspunde
  6. Aici ne mancu frasu cu el inca 100 de ani. Pana oraselul nostru nu ajunge ca un catun din evul mediu, nu se lasa….

    Raspunde
    • haideti sa nu dramatizam!…s-a muncit in Arad la infrastructura si nu sunt deloc un simpatizant a lui Falca.Dar nici sa afirmi ca ne duce in evul mediu…

      Raspunde
  7. Aradul sub talpa lui Falca a devenit o halta intre Oradea si Timisoara.

    Raspunde
  8. Și PNL s-a săturat de Falcă, cu tot cu consilierii lui personali ca: Mariș și Barbeș, niște ignoranți, ligători de clanțe. Sper că și arădenii s-au săturat de ei și o să-i arunce la tomberonul istoriei (sper ca RET-imul să golească tomberonul la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde le este locul). Trebuie să vină oameni noi, de javre ne-am săturat. Hai că se poate… să salvăm Aradul și țara, de expirații ăștia, adică de PSD și PNL, urmașii FSN-ului.

    Raspunde
  9. o sa fiu in primii cinci!! veti vedea!!

    Raspunde
  10. […] Orban i-a sărit pe Falcă, Bolojan şi Antonescu din rândul primilor opt nominalizaţi pentru a ca… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.