Organizația PNL Lipova oferă călătorii gratuite cu taxiul pentru persoanele nevoiașe

Organizația PNL Lipova oferă călătorii gratuite cu taxiul pentru persoanele nevoiașe

Organizația PNL Lipova  împreună cu TAXI  URBAN  ROUTE, vin în ajutorul persoanelor care au nevoie de sprijin și ajutor, asigurându-le transportul la unități spitalicești, medic de familie sau la alte instituții  la care aceștia apelează. Transportul este oferit în mod gratuit pe raza orașului Lipova, de acest serviciu pot  beneficia următoarele categorii de persoane: cele vârstnice, cazurile sociale, persoanele cu handicap, sau cele care nu își permit să suporte costul unui transport la instituțiile sus menționate.

„Consider că este necesar să oferim o mână de ajutor celor din comunitatea noastră care au nevoie de sprijin. Este un program pilot pentru Lipova care sper să vină în folosul tuturor celor care, din diverse motive, au nevoie de acest tip de ajutor. Împreună cu întreaga echipă de liberali din orașul nostru, alături de o firmă de taxi locală ne dorim să le facem viața mai ușoară celor mai puțin norocoși”a declarat președintele PNL Lipova, Cristian Sălășan.

Programul de intrajutorare conține 180 de călătorii gratuite cu taxiul în anul 2017 ,în intervalul 27 iunie  – 31 decembrie . Tichetele gratuite se pot obtine de la domnul Cristian Sălășan, președintele PNL Lipova și consilier local -tel. 0744906267.

  1. un gest frumos.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.