PACT pentru MEDIUL ÎNCONJURĂTOR în județul Arad

PACT pentru MEDIUL ÎNCONJURĂTOR în județul Arad

La iniţiativa Asociației pentru Reformă Civică și Democrație, organizaţiile non-profit din Arad sunt invitate, în data de 8 iulie, sa semneze un pact pentru mediu şi să ia parte la o acţiune de ecologizare pe malul Mureșului.

„Responsabilitatea numărul unu este aceea de a consolida departamentul de tineret. Vreau să strâng în jurul meu tineri valoroşi, iar împreună, ca echipă, să încercăm să concretizăm cât mai multe acţiuni care ne definesc şi apoi, după ce acumulăm experienţa necesară, să demonstrăm că suntem o forţă a acestui oraș.  Este o onoare dar şi o mare responsabilitate să fiu responsabil de departamentul de tineret. Îmi doresc atragerea în viaţa publica a tinerilor deschişi către dezvoltarea comunităţii locale, prin diverse proiecte pe care noi, ca şi organizaţie non-profit, le putem realiza. Îndemnul meu către tineri este acela de a se implica activ şi de a promova dezvoltarea spiritului civic”, a declarat Alexandru Şipoş, iniţiator al pactului pentru mediu şi co-fondator al Asociației pentru Reformă Civică și Democrație.

„Preocupaţi de asigurarea unui mediu înconjurător curat, dorim iniţierea de activităţi şi proiecte care să promoveze dezvoltarea durabilă, protecţia mediului şi care să implice si alte organizaţii non-profit”, a mai declarat Alexandru Şipoş.

  1. … una dintre acțiuni ar fi bună prin curățarea buruienilor din jurul modulelor de beton ce ar trebui demult aranjate astfel încât șoseaua de centură să nu se mai împidice de cele 2 treceri peste calea ferată ! Acest lucru ar fi bun și pt. cei care ar trebui să fie implicați în acest proiect și le-ar sare în ochi multora cum ar fi edilul Falcă sau legătura cu forurile superioare a domnului Fifor (arădean getbeget) ce ne reprezintă și luptă pt. binele județului… În afara ecologizării propriuzise propuse , ar mai fi nevoie de una în…primăriile județului, inclusiv Arad ! În rest …Baftă !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.