ORIBIL! Şi-a cumpărat un SANDWICH, iar după ce a muşcat din el s-a ÎNGROZIT. Ce s-a întâmplat…

ORIBIL! Şi-a cumpărat un SANDWICH, iar după ce a muşcat din el s-a ÎNGROZIT. Ce s-a întâmplat…

Sandwich-urile gata făcute şi ambalate câştigă tot mai mult teren în societatea de astăzi, în care puţină lume îşi mai permite luxul să gătească zilnic. Din lipsă de timp sau pur şi simplu de răbdare, e mult mai simplu să ne cumpărăm ceva de-a gata, iar sandwich-urile sunt cea mai accesibilă variantă.

Mare iubitor de sandwich-uri, Chris Eastwood, care locuieşte în Warrington şi lucrează ca vânzător de maşini în Bolton, a avut parte de o surpriză foarte neplăcută pe care o va ţine minte toată viaţa.

El şi-a cumpărat un sandwich ambalat, cu carne de porc, de la o patiserie din Bolton. După ce a muşcat din el, a fost destul de inspirat încât să se uite pe partea inferioară a chiflei, iar apoi l-a lovit groaza şi greaţa.

A aruncat sandwich-ul din mână şi a vomitat tot ce mâncase, după ce a văzut că era să muşte dintr-un păianjen destul de mare, care era încorporat în aluatul din care era făcută pâinea.

Extrem de oripilat, a făcut reclamaţie la respectiva patiserie, iar în schimbul sperieturii (el având chiar o fobie faţă de păianjeni) a primit nişte scuze şi două vouchere în valoare totală de £5.

Simţindu-se ofensat de această situaţie, Chris a declarat că oricum nu va mai mânca de la ei niciodată şi că va lua măsuri pentru a i se face dreptate.

Horrifying-moment-man-finds-huge-spider-in-his-pulled-pork-sandwich

 

 

 Sursa: mirror.co.uk

Sursa foto: zomato.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.