PETRECEREA BURLACILOR i-a adus moartea. Ce A PĂȚIT acest bărbat la opt zile DUPĂ NUNTĂ!

PETRECEREA BURLACILOR i-a adus moartea. Ce A PĂȚIT acest bărbat la opt zile DUPĂ NUNTĂ!

Petrecerea burlacilor a fost una cu ghinion pentru un bărbat de 40 de ani și pentru soția acestuia, care acum a rămas văduvă.

În timp ce se afla cu prietenii în oraş, Ben Aucott, un bărbat din Marea Britanie, a călcat strâmb şi s-a lovit la gleznă. Prietenii acestuia au fost anunțați că bărbatul este la spital, pentru că, de fapt, își rupsese glezna în două locuri.

„Ne-am distrat şi, în timp ce mergeam spre hotel, Ben s-a lovit la gleznă. L-am cărat până în cameră şi ne-am dus la culcare. A două zi, l-am dus acasă. Apoi am primit un telefon prin care am fost anunţaţi că este la spital de 4 zile. Glezna lui era ruptă în două locuri”, a povestit unul dintre prietenii mirelui.

Deși avea piciorul în ghips și dureri îngrozitoare, bărbatul s-a căsătorit pe 1 august cu iubita lui, Sam. Au avut parte de o petrecere extraordinară, alături de prietenii  care au vrut să le fie alături.

Opt zile mai târziu, bărbatul s-a prăbușit fără suflare. În urma autopsiei, medicii aveau să descopere cauza decesului: un cheag de sânge care s-a format în picior şi a ajuns la inimă.

Prietenilor nu le-a venit să creadă când au aflat teribila veste.

Ben Aucott

„Nimeni nu concepe că Ben a murit”, a declarat unul dintre cavalerii de onoare. „Ben a fost atât de fericit cum nu l-am văzut vreodată în cei 20 de ani de când îl cunosc. Numai ce se căsătorise cu femeia pe care a iubit-o”, a adăugat bărbatul.

Sam, soţia bărbatului, este devastată. „A  fost cu adevărat un om fantastic cu multe calități minunate. El a făcut din mine femeia care sunt astăzi”, sunt cuvintele pline de durere ale celei care i-a fost soție pentru doar 8 zile.

Sursa: dailymail.co.uk

Foto: rentmypartybus.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.