OSCAR 2019: Rami Malek, desemnat CEL MAI BUN ACTOR, pentru interpretarea legendarului Freddie Mercury

OSCAR 2019: Rami Malek, desemnat CEL MAI BUN ACTOR, pentru interpretarea legendarului Freddie Mercury

Cei mai buni dintre cei mai buni s-au adunat seara trecută la Dolby Theatre din Los Angeles, pentru decenarea Premiilor Oscar.

Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 91, iar după ce actorul care trebuia să îl prezinte, Kevin Hart, a fost acuzat de remarci homofobe în cadrul show-urilor sale de stand-up comedy, acesta s-a retras. Pentru prima oară în ultimele trei decenii, Premiile Oscar nu au avut prezenator.

Marii câștigători ai serii au fost, după cum se aștepta toată lumea, Rami Malek, desemnat cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul lui Freddie Mercury din pelicula „Bohemian Rapsody”, și Olivia Colman, care a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru rolul din filmul „The Favourite”.

Melodia „Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star is Born”, interpretată și compusă de Lady Gaga și Bradley Cooper, printre alții, a fost desemnată cel mai bun cântec original.

Oscarul pentru Cel mai bun lungmetraj s-a acordat filmului „Green Book”, iar regizorul Alfonso Cuaron a plecat acasă cu două premii, pentru cel mai bun regizor și pentru cea mai bună imagine („Roma”).

Cel mai bun actor în rol secundar a fost Mahershala Ali („The Green Book” – câștigător și la categoria Cel mai bun scenariu original), iar cea mai bună actriță în rol secundar a fost desemnată Regina King, care a primit Oscarul pentru „If Beale Street Could Talk”.

Ludwig Goransson a primit premiul Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră, cea din filmul „Black Panther”.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.