Ziua FINILOR la Consiliul Judeţean Arad! Răzvan Cadar şi Cristian Sălăşan au ajuns pe funcţii

Ziua FINILOR la Consiliul Judeţean Arad! Răzvan Cadar şi Cristian Sălăşan au ajuns pe funcţii

Răzvan Cadar a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean iar Cristian Sălăşan a fost validat ca şi consilier, ambii profitând de poziția lăsată liberă de plecarea Claudiei Boghicevici la București, la Camera de Conturi a României.

Dacă în cazul lui Sălăşan a fost vorba despre o validare în calitatea de ales judeţean, Răzvan Cadar a avut şi contracandidaţi la alegerea în funcţia de vicepreşedinte. Aceştia au fost Daniel Trifon, susţinut de PSD – ALDE, care a obţinut 13 voturi, şi Florin Remeţan, de la PMP, care a obţinut 2 voturi dar s-a ales şi cu un gust amar văzând cum unii reprezentanţi ai PNL şi-au arătat opţiunea în faţa prezidiului, înainte de introducerea buletinului în urnă.

„Preiau funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad într-un moment important, când se deschid șantierele pe drumurile județene și în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Consiliul Județean gestionează proiecte în valoare de 100 de milioane de euro doar în ultimii doi ani, și așteaptă semnarea altor proiecte în valoare de 50 de milioane de euro în infrastructură și domeniul medical”, a declarat Răzvan Cadar.

„Consiliul Județean Arad a elaborat o strategie de dezvoltare a județului în domenii fundamentale precum sănătatea, infrastructura și asistența socială, iar rolul nostru de consilieri județeni este de a susține strategia președintelui CJA și de a o completa cu amendamente sau proiecte de hotărâri sectoriale. Vin de la Lipova, un oraș cu mare potențial, care din păcate nu este suficient pus în valoare. În calitate de consilier județean, îmi propun să contribui la dezvoltarea unui pol cultural la Lipova, care să insiste asupra istoriei bogate a orașului, a Cetății Șoimoș, a Basilicii Maria Radna, a Băilor Lipova”, a declarat, la rândul său, Cristian Sălăşan.

De remarcat, că sunt voci care nu privesc cu ochi buni accederea lui Cristian Sălăşan în CJA şi a lui Răzvan Cadar în funcţia de vicepreşedinte, aceştia fiind, primul, finul Claudiei Boghicevici (fost vicepreşedinte) iar cel de al doilea finul lui Sergiu Bîlcea, celălalt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

  1. Mai mare rusinea!

    Raspunde
    • In afara de a pune pe unul si pe altul pe functii unde cetateanul ii plateste salarul,se mai intampla ceva in Arad!Ne-am obisnuit deja cu astfel de numiri:doamna Boghicevici e „campioana” la angajat persoane din anturajul ei pe posturi caldute si bine platite(NU DIN BUZUNARUL EI);mai mare rusinea daca nu s-ar fi continuat traditia!!!In loc sa fie penalizata pentru calitatea de a fi nulitate politica a fost promovata!De fapt:PCR=PSD=PDL=PNL=ALDE=UDMR=RUSINE NATIONALA!

      Raspunde
  2. Nepotismele sunt la ordinea zilei la PNL ce va mirați așa !! Ce știe lăutarul sa facă ??? Dar arbitrul ???poate să-l arbitreze pe Balcea când se joaca cu …Giani și celălalt sa le cânte o manea de Amor !!???

    Raspunde
  3. Falca n-a fost ginerele cuiva oare? ce va mirati atat?

    Raspunde
    • Un aradean get-beget 26 februarie, 2019, 11:56 am

      Noi comentam,ei se distreaza pe seama noastra,cu siguranta!Noi suntem indignati ,ei fericiti…Noi platim impozite,ei incaseaza salarii consistente nefacand nimic!

      Raspunde
  4. Trebuia sa fie Demian in locul cantaretului asta… a fost exclus fiindca nu e sluga… Trist

    Raspunde
  5. Alt liberal ajuns mare a fost nepotul lui Sever JUrca: Nelutu Cristina

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.