Ovidiu Moşneag: „Există demarate proiecte de lucrări de întreținere și reparații pentru şcoli, grădiniţe, internate”

Ovidiu Moşneag: „Există demarate proiecte de lucrări de întreținere și reparații pentru şcoli, grădiniţe, internate”

Ovidiu Moșneag (foto), consilier local municipal al PNL Arad, şi-a exprimat mulţumirea pentru faptul că administrația locală pune în practică proiectele propuse de el şi de colegii săi, contribuind astfel la modernizarea Municipiului Arad.

„Așa cum vă spuneam și în luna ianuarie, ne-am dorit ca în bugetul de anul acesta să fie prevăzute niște sume pentru anumite semaforizări, pentru că în anumite zone au apărut probleme mari în trafic. Spre exemplu, pentru intersecția dintre străzile Andrei Șaguna și Condurașilor, în care s-au întâmplat foarte multe accidente, există un studiu de fezabilitate finalizat, urmând procedurile de execuție a investiției. Totodată, mai există alte două intersecții pentru care există studii de fezabilitate finalizate, anume între străzile Abatorului și Ioan Rațiu, Tudor Vladimirescu și Crișan, zone în care de asemenea traficul trebuie fluidizat. Pentru alte două intersecții, studiile de fezabilitate sunt în curs, anume între străzile Ovidiu și Poetului, respectiv Calea Zimandului și strada Stephan Ludwigh Roth (în zona noului Spital TBC)”.

Ovidiu Moşneag a mai declarat: „Vreau să mai menționez că a fost încheiat și contractul de lucrări la intersecției dintre Câmpul Liniștii și Șoseaua de Centură. O altă investiție pe care ne-am dorit-o a fost în construcția unei săli de sport pentru cei peste o mie de copii din cartierul Grădiște, care nu aveau o sală de sport. În ceea ce privește această sală, este finalizat proiectul tehnic și urmează procedura de atribuire a contractului. În același timp, pentru tot ceea ce înseamnă școli, grădinițe, internate sau cantine care sunt în subordinea Consiliului Local, există demarate proiecte de lucrări de întreținere și reparații”.

  1. Si cu aeroportul cum ramane?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.