PANICĂ în CENTRUL Aradului. Valiză suspectă, abandonată pe un trotuar. Intervin specialiștii SRI și o echipă pirotehnică (UPDATE)

PANICĂ în CENTRUL Aradului. Valiză suspectă, abandonată pe un trotuar. Intervin specialiștii SRI și o echipă pirotehnică (UPDATE)

Un bărbat a sesizat astăzi, în jurul orei 14.15, prin serviciul de urgență 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bulevardul Revoluției.

Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal a fost deviat pe Bulevardul Gen. Vasile Milea.

La fața locului intervine o echipă pirotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și specialiști din cadrul SRI.

UPDATE/ „Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conținea scule de lucru și alte obiecte utilizate pentru munca în construcții/instalații”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Traficul în zonă a fost reluat.

Foto: IPJ Arad

  1. […] post PANICĂ în CENTRUL Aradului. Valiză suspectă, abandonată pe un trotuar. Intervin specialiștii S… appeared first on […]

    Raspunde
  2. Hello, all good?

    My name is Miguel Basílio and I am a media buyer. We are interested in buying a small space for just one advertising.

    About our offer:
    -pre-payment;
    – Limitation frequency of the announcement: 24h;
    – Trading method: CPM or monthly amount according to your preference.

    If you have any questions, feel free to contact me. I am waiting for your answer.

    Sincerely,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.