PANICĂ în rândul angajaților unei bijuterii: AU ARUNCAT LA GUNOI diamante de milioane de dolari

PANICĂ în rândul angajaților unei bijuterii: AU ARUNCAT LA GUNOI diamante de milioane de dolari

Mai mulţi angajaţi ai unei bijuterii au creat, din neatenţie, o adevărată isterie după ce au aruncat la gunoi diamante în valoare de milioane de dolari.

Jonathan Birnbach, proprietar al bijuteriei J. Birnbach Inc., a reclamat faptul că i-au fost furate diamante în valoare de peste cinci milioane de dolari.

În timpul anchetei, s-a descoperit că din dorința de a-și ajuta patronul să îşi mute lucrurile de la un etaj la altul, angajaţii au aruncat, fără să verifice ce se afla în interior, trei cutii de lemn. Apoi au aflat că în cutii se aflau diamante.

Cutiile au fost găsite de un paznic de 47 de ani (Wilfred Martinez), care a crezut că a dat norocul peste el și a vândut din pietrele preţioase unui alt bijutier din aceeaşi clădire.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a primit aproape 75.000 de dolari pentru diamante şi că a aflat din ziare despre faptul că Jonathan Birnbach declarase că i-au fost furate bijuteriile.

Bărbatul a fost arestat şi a dat înapoi două diamante mici şi 10.000 de dolari. Oamenii legii încearcă acum să recupereze toate diamantele.

Sursa: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.