PARCAREA SUBTERANĂ din Piața Avram Iancu se va realiza, însă pe BANII ARĂDENILOR

PARCAREA SUBTERANĂ din Piața Avram Iancu se va realiza, însă pe BANII ARĂDENILOR

Primăria municipiului Arad anunță că parcarea subterană în Piața Avram Iancu va fi realizată din bugetul local.

În ședința Consiliului Local Municipal din data de 21 septembrie 2018, s-a supus spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 326/2017 privind actualizarea studiului de fundamentare privind decizia de concesionare a proiectului „Amenajare parcare subterană Piața Avram Iancu din Municipiul Arad.”

Având în vedere faptul că acest proiect nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi realizat prin concesiune, această investiție se va realiza din bugetul local al municipiului Arad, informează municipalitatea.

„Amintesc faptul că toți consilierii au votat concursul de idei, planul urbanistic și studiul de fezabilitate, respectiv prima concesiune. S-a realizat licitația pentru concesiune și ne aflăm astăzi în această situație deoarece s-a schimbat legea concesiunii. Ne place să vedem în alte orașe piețe publice modernizate și parcări în zonele centrale. Cu banii respectivi din bugetul local am putea face altceva pentru acest oraș”, a precizat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în încheierea dezbaterii despre acest subiect.

În ceea ce privește proiectul de hotărâre nr. 323/2018 privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţie: „Regenerare urbană zona Piaţa Catedralei din Municipiul Arad”, acesta a fost aprobat.

 

  1. il votam europarlamentar pe D-l Falca, numai sa plece! Prapadim si ce avem cu planurile „futuriste” si spre toata lauda, din banii colectati de la noi! Parcari, parcari si iar parcari. Asta da dezvoltare! pfuu….

    Raspunde
  2. Daca erau bani europeni …. NU SE PUTEAU FURA! Asa cretinii de aradeni iar sunt pradati.

    Raspunde
  3. Doar asa avem o sansa sa modernizam orasul si sa ajungem din urma municipiile vecine ,care au inteles ca orasul e mai important decat partidul. Cand o sa vina alegerile o sa ne amintim de acei ” Gica-contra „care parca sant dusmanii Aradului, opunandu-se la orice incercare de a se face ceva.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.