Parfumuri CONTRAFĂCUTE, scoase la VÂNZARE în fața unui CENTRU COMERCIAL din Arad

Parfumuri CONTRAFĂCUTE, scoase la VÂNZARE în fața unui CENTRU COMERCIAL din Arad

Zeci de parfumuri contrafăcute au fost scoase la vânzare în fața unui centru comercial din municipiul Arad.

Doi bărbați și o femeie care ofereau spre comercializare trecătorilor, direct din portbagajul unui autoturism,  parfumuri inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute au fost depitați miercuri în fața unui centru comercial din Arad.

„În fața unui centru comercial din municipiul Arad, jandarmii au depistat doi bărbați și o femeie, care ofereau spre comercializare trecătorilor, direct din portbagajul unui autoturism,  99 parfumuri inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, asemănătoare ca și aspect cu cele originale. Având în vedere că punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, constituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au  întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării și predate organelor competente, în vederea continuării cercetărilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii arădeni au desfășurat miercuri, 20 februarie, o acțiune de prevenire și combatere a activităților ilicite de comerț, în zona piețelor din orașul Pecica și municipiul Arad, în scopul protejării populației împotriva unor activități comerciale ilicite. În urma acesteia, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 lei și au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 11.500 lei.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.