Partidul Neoliberal s-a delimitat, la Arad, de politica principalelor partide din România. Textul REZOLUŢIEI

Partidul Neoliberal s-a delimitat, la Arad, de politica principalelor partide din România. Textul REZOLUŢIEI

Biroul Permanent Național al Partidul Neoliberal, întrunit la Arad la sfârşitul săptămânii trecute, a adoptat o rezoluție prin care precizează aspecte importante legate de poziționarea formațiunii în actualul context politic românesc și se delimitează de politica principalelor partide din România.

La întrunire au participat președintele Cătălin Beciu, secretarul general Mihai Corbea, vice-preşedintele şi, totodată, preşedinte al filialei arădene Florin Galiş, precum și liderilor zonali ai partidului.

Iată textul rezoluţiei:

„Suntem oameni de dreapta ai singurului partid  de dreapta, în condițiile în care pe această zonă nu mai există jucători autentici, în ultimii ani. Reprezentăm România normală, România tăcută, România care muncește. Ne delimităm de extremele radicale, isterizate, generatoare de corupție ori de abuzuri. Așadar nu putem fi de partea PSD și nici de partea USR (partid despre care credem că este de stânga) sau a oricărui alt susținător al unui mecanism opresiv, așa cum nu suntem de acord cu derapajele și lipsa de consistență a PNL, partid popular cu acte în regulă. Electoratul tânjește după normalitate, nu după zgomot și divizare, iar prin atragerea și promovarea unor persoane de calitate, profesioniste, necompromise și care au demonstrat calitati în antreprenoriat ori în orice alt domeniu profesional, mai ales în practicarea meseriilor liberale, venim în întâmpinarea lui. Vrem ca România noastră să fie o Românie post-obsesie pe tema justiției, o Românie a reconstrucției. Ne-am fixat o serie de obiective și venim cu soluții, nu doar cu critici.

Printre strategiile prioritare ale PN se numără: convertirea/transformarea Statului ostil  într-un Stat prieten; combaterea deciziilor greșite ale ANAF, din cauza cărora suferă întreg mediul de afaceri (să nu uităm de asemenea că veniturile medii ale lucrătorilor la stat le întrec de departe pe cele ale antreprenorilor); revizuirea situației din structurile publice, în sensul în care numărul celor care controlează să nu mai depășească numărul celor care produc;  în plan extern, restabilirea unor relații firești, de bunăstare reciprocă în cadrul UE, prin respingerea acțiunilor ostile și lipsite de respect ale Germaniei, Olandei sau Austriei în țara noastră. De asemenea, Partidul Neoliberal va dezvolta legăturile cu organizațiile patronale și va iniția întocmirea  unor convenții prin care să se îmbunătățească posibilitățile de manifestare ale capitalului românesc.  Nu în ultimul rând, PN mizează pe o dezvoltare armonioasă în teritoriu și organizarea unor campanii transparente, corecte, curate”.

Biroul Permanent Național
Cătălin Beciu,
Președinte

Cuvinte cheie
  1. Galis Seringaru o sa intareasca neoliberalismul in Arad , pana la falimentul politic, exact cum a procedat cu Sanevitul, pana la faliment !

    Raspunde
  2. Astia de isi zic neoliberali sunt vreo 50-60 in toata tara , forta nu gluma !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.