Patronul unei firme din vestul ţării ŞI-A TĂIAT GÂTUL! Cum l-au găsit angajaţii

Patronul unei firme din vestul ţării ŞI-A TĂIAT GÂTUL! Cum l-au găsit angajaţii

Patronul unei societăţi comerciale a fost găsit de angajaţi, în această dimineaţă, înjunghiat în abdomen şi cu gâtul tăiat, dar în viaţă.

Oribila descoperire a fost făcută într-un depozit din Hunedoara şi, potrivit autorităţilor, a fost vorba despre o tentativă de sinucidere.

„Tentativa de suicid a avut loc la sediul unei firme. Un bărbat de 56 de ani şi-a provocat leziuni la nivelul gâtului şi abdominal. A fost găsit de angajaţi. A fost stabilizat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cu medic şi transportat la UPU Hunedoara”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

Bărbatul ar fi lăsat, acasă, şi un bilet de adio.

Foto: Arhiva

  1. Din păcate, din cauza acestui guvern incompetent și care apără corupții, firmele corecte ajung în pragul falimentului ! Multe ori patronii de firmă sunt copleșiți de poverile fiscale lunare obligatorii, au rate la bănci, garantate cu bunurile proprii și dacă nu mai au din ce plăti taxele curente, fiscul îi execută să poată plăti pensiile speciale și pomenile electorale ”fără număr” ! Jos guvernul acesta incompetent !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.