USR: „PNL Arad rămâne același partid nereformat, aflat subconducerea baronilor, la fel ca PSD”

USR: „PNL Arad rămâne același partid nereformat, aflat subconducerea baronilor, la fel ca PSD”

USR Arad anunță că îl va susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor pentru președinția României, dar se delimitează clar de PNL Arad.

În urma rezultatului înregistrat în primul tur al scrutinului din noiembrie, unica alegere posibilă pentru USR Arad este actualul președinte al României, se arată într-un comunicat al USR.

„Îi vom acorda votul în speranța unui al doilea mandat mai activ, a implicării sale în organizarea alegerilor anticipateși într-o reformă de substanță a Constituției (#FărăPenali, alegeri locale în două tururi, echilibrarea puterilor în stat, etc.). Totodată, ne delimităm clar de partidul din care provine domnul Iohannis. În opinia noastră, PNL Arad reprezintă explicit tipologia politică a celor 30 de ani care ne-au adus aici: promovarea incompetenței manageriale și politizarea administrației, risipa banilor publici prin sprijinirea firmelor de casă și a rețelelor de interese, ignorarea nevoilor reale ale comunității”, susțin cei de la USR Arad.

În sprijinul acestor afirmații, USR Arad amintește câteva dintre „performanțele” administrației locale din municipiul nostru:

  • Investiții de milioane de euro care nu aduc beneficii arădenilor: pistele de biciclete inutilizabile, ștrandul fără vizitatori, regenerarea urbană;
  • Lipsa investițiilor locale în școli și în spitale;
  • Demolarea bazelor sportive fără a construi altele, conform legii. În aceeași cheie, stadionul UTA este neterminat deși s-a achitat întregul preț;
  • Falimentul termoficării, în care s-au pompat fără folos milioane de euro în fiecare an;
  • Anularea transferului Cetății către arădeni, din cauza lipsei de interes a autorităților locale.

„PNL Arad rămâne același partid nereformat, aflat subconducerea baronilor, la fel ca PSD. Atâta timp cât este gestionat de personaje precum Falcă sau Cionca, nu se pune problema unui sprijin local din partea Uniunii. USR Arad va continua să susțină o politică dedicată cetățenilor și comunității. Credem în transparență, integritate și profesionalism și propunem o administrație locală preocupată mai mult de interesele oamenilor decât de politică. În acest sens, ne asumăm responsabilitatea de a veni în fața arădenilor cu un proiect local cu totul altfel decât ceea ce avem acum. Până atunci însă, îi îndemnăm pe arădeni să meargă duminică la urne și să-l voteze pe Klaus Iohannis”, se mai arată în comunicat.

  1. BARNA este un BARON de moga noua .USR viseaza cum sa puna mana pe ” CASCAVAL”BOTOS nu prezinti CV-UL?

    Raspunde
    • Te-ai aflat si tu in treaba, Anonim! Si tu esti baron, nu? Si eu, noi toti suntem baroni… Conti, Viconti si alte ranguri nu gasesti, penibilule cu pofta de cascaval? Du-te la Botos si vorbeste direct cu el, vezi ca are audiente!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.