Percheziții la un centru medical. Ar fi fost decontate servicii medicale fictive (FOTO/VIDEO)

Percheziții la un centru medical. Ar fi fost decontate servicii medicale fictive (FOTO/VIDEO)

Angajații unui centru medical din municipiul Arad sunt suspectați că ar fi decontat servicii medicale fictive.

Polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au pus, marți, în executare un mandat de percheziție domiciliară la un centru medical, din municipiul Arad.

Potrivit anchetatorilor. există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care își desfășoară activitatea la respectivul centru medical că ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naționale de Sănătate.

„Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum și în vederea administrării probatoriului și tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic, toate în formă continuată. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Investigații a Criminalității Economice și de cel al Direcției pentru Operațiuni Speciale. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto/video: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.