Pericol de MOARTE în CENTRUL Aradului! Bucăţi din două balcoane au căzut peste maşina unui fost POLIŢIST (GALERIE FOTO)

Pericol de MOARTE în CENTRUL Aradului! Bucăţi din două balcoane au căzut peste maşina unui fost POLIŢIST (GALERIE FOTO)

Bucăţi de tencuială din două balcoane ale unui imobil vechi de 100 de ani au căzut aseară pe maşina unui fost poliţist, distrugându-i plafonul, capota şi un geam.

S-a întâmplat pe strada Episcopiei, la numărul 28, unde locuieşte fostul deputat Mihăiţă Calimente, preşedintele ALDE Arad.

„Bucăţi de tencuială din balconul de la etajul al doilea s-au desprins şi au căzut peste balconul de la etajul I, rupând bucăţi şi din acesta şi câzând, cu tot cu o tablă, peste maşina unui fost poliţist care oprise să bea un suc. Se putea întâmpla o tragedie, mai ales că un cuplu de tineri a trecut pe sub balcoanele respective cu numai câteva secunde înainte”, a declarat Mihăiţă Calimente.

Fostul poliţist a sunat la 112 şi s-a adresat Poliţiei, urmând să se îndrepte – pentru recuperarea pagubei – către asociaţia de proprietari din imobilul respectiv.

Mihăiţă Calimente a spus că asociaţia din imobilul în care locuieşte a adresat două cereri către Municipalitate, pentru recondiţionarea imobilului respectiv, urmând ca proprietarii să achite costurile într-o perioadă de 5 ani, dar că Primăruia nu a oferit nici un răspuns. Bine măcar că trecătorii sunt avertizaţi, printr-o plăcuţă: „ATENŢIE, CADE TENCUIALA!” Peste drum, tot pe Episcopiei (colţ cu Mărăşeşti) se află un imobil şi mai degradat… (VEZI FOTO!)

  1. Nenorocitilor die conducerea Primariei, mai precis Falca. Cate nenorociri trebuie sa se intample ca sa gasiti intr-un final o solutie la aceasta imensa problema a Aradului ?? Este inacceptabil ce se intampla in acest oras, cata indiferenta si mai ales cate minciuni cand este vorba de a gasi o solutie , la orice. In toata Europea civilizata sau gasit solutii pentru a transforma centrele istorice in adevarate bijuterii , multe devenind Patrimoniu Cultural Mondial de la UNESCO. Si la noi ? Centrul orasului a devenit un loc pentru a practica sport extrem. RUSINE

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.