PERICOL în centrul Aradului! Un zid al unui fost sediu de partid stă să cadă peste clienții unui restaurant (GALERIE FOTO)

PERICOL în centrul Aradului! Un zid al unui fost sediu de partid stă să cadă peste clienții unui restaurant (GALERIE FOTO)

O lucrare prost executată de angajații de la Digi pune în pericol siguranța clienților unui restaurant de tip fast-food din centrul Aradului.

Se întâmplă pe strada Kuncz Aladar, în spatele Casei cu Lacăt, unde pe clădirea aflată în stânga terasei restaurantului a fost montată o cutie și un colac de cablu de către angajații Digi. În momentul executării lucrării, zidul casei vechi (fost sediu al PSD „Constantin Titel Petrescu”) a crăpat, putându-se desprinde oricând și să cadă pe terasa localului.

Proprietarul terasei le-a atras atenția celor care au realizat lucrarea, dar a fost invitat să facă o sesizare la „birouri”. Omul a apelat la presă iar noi nu facem decât să atragem atenția asupra situației.

Acesta nu este singurul pericol de pe strada Kuncz Aladar: În dreapta terasei restaurantului, sticla din fereastra unui geam de la etaj stă într-un echilibru precar, putând să cadă oricând peste trecători.  De pe cădire au mai căzut deja țigle și cărămizi. Interesează pe cineva, sau trebuie să se petreacă un accident nefericit pentru ca să se ia măsuri?

 

  1. Toată zona din spatele Pieței Avram Iancu până la Mureș ar trebui rasă cu buldozerul și dezinfectată cu aruncătorul de flăcări. Dacă mai trăia regretatul odios, aici era acum un cartier splendid de blocuri frumoase, spații comerciale moderne și promenadă, nu o șerpărie cu aurolaci și țigani.

    Raspunde
    • mi se pare mie sau gandesti ca un nazist periculos? cum adica sa razi cladiri cu o arhitectura deosebita si sa faci in locul lor blocuri? termenul de reconditionare iti spune ceva? cum sa dai cu flacari? Doamne cati dezaxati pe lume!

      Raspunde
  2. Exact asa gandea si fostul primar (actual EU-parlamentar), ca Liviu. Radem tot ce-i istorie, turnam beton si asfalt pt. parcari si facem blocuri. Cu spatiile verzi si istoria-i prea mult de lucru.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.