PERICOL PUBLIC pe șoselele din municipiu și județ! Au condus BEȚI ȘI DROGAȚI

PERICOL PUBLIC pe șoselele din municipiu și județ! Au condus BEȚI ȘI DROGAȚI

Mai mulți șofer s-au ales cu dosar penale pentru conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe, la sfârșitul săptămânii trecute.

Polițiștii Secției 8 Rurală Chișineu-Criș au depistat, în noaptea de 20/21 iunie, un tânăr de 26 de ani, din Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.J, 708, pe raza localității Căpruța. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța THC-5 (cannabis), informează IPJ Arad.

Pe raza localității Ineu, în aceeași noapte, a fost depistat un ineuan de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe D.J. 708 C, pe raza localității Ghioroc, un tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.J. 792 A, pe raza localității Craiva, un bărbat de 59 de ani, din Beliu, cu o alcoolemie de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe Calea Bodrogului, un arădean de 22 de ani, cu aceeași alcoolemie; pe D.J. 709, pe raza localității Șicula, un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Șofronea, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Pecica, un bărbat din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat; în municipiu, un arădean de 36 de ani, cu o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un arădean de 28 de ani, cu o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.C. 118, pe raza localității Socodor, un bărbat de 66 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un bărbat de 50 de ani, din Socodor, cu o alcoolemie de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe Calea Aurel Vlaicu, un arădean de 33 de ani, cu o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Nădlac, un nădlăcan de 51 de ani, cu o alcoolemie de 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a substanțelor consumate, conducătorilor auto fiindu-le întocmite dosare de cercetare penală, informează IPJ Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.