Peste 60 de apartamente noi pentru arădeni. Unde sunt situate

Peste 60 de apartamente noi pentru arădeni. Unde sunt situate

Municipalitatea a repartizat astăzi peste 60 de apartamente sociale, dispuse în două blocuri.

„Suntem datori să fim apropiaţi de toţi concetăţenii noştri, mai ales de cei care trec prin momente dificile” este de părere primarul Călin Bibarț care a participat azi la repartizarea locuințelor sociale construite pe fostul amplasament al pieței de animale din cartierul Sânnicolau.

Cele 64 de locuințe (40 apartamente cu o cameră şi 24 apartamente cu 2 camere) dispuse în 2 blocuri, sunt prevăzute cu baie proprie şi bucătărie/chicinetă. Blocurile sunt racordate la toate utilităţile necesare, inclusiv gaz metan, fiind dotate cu centrale termice proprii la parter. În jurul blocurilor a fost amenajată o reţea de circulaţie carosabilă, platforme de parcare și spaţii verzi.

„Investiția, în valoare de 7 milioane de lei, s-a realizat din bugetul local, respectiv vorbim despre contribuția fiecărui cetățean în parte și, de aceea, sperăm ca beneficiarii lor să aprecieze efortul arădenilor și să păstreze aceste locuințe în aceleași condiții în care le-au primit”, a mai declarat primarul Călin Bibarț.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.