Petrecere „SPARTĂ” de polițiști într-un club din Arad! Și o alta, cu lăutari, la o terasă din județ

Petrecere „SPARTĂ” de polițiști într-un club din Arad! Și o alta, cu lăutari, la o terasă din județ

Polițiștii arădeni au amendat proprietarul unui club din Arad în care, sâmbătă noaptea, a avut loc o petrecere la care au participat peste 100 de persoane.

„În cursul acestei nopți, polițiștii Biroului de Ordine Publică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un club din municipiul Arad ar avea loc o petrecere. La fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre o petrecere la care participau peste 100 de persoane. Petrecerea a fost întreruptă, iar societatea comerciala a fost sancționată cu 5.000 de lei în baza Legii 55/2020”, se arată într-o informare dată publicității de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

De asemenea, sâmbătă seara, polițiștii Secției 1 Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în localitatea Sânpetru German, pe terasa unui local, avea loc o petrecere, „atmosfera fiind întreținută de o formație de muzică și dispozitive acustice de intensitate mare”.

„În urma verificărilor au fost identificate 60 de persoane, și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei în baza Legii 61/1991 și în baza Legii 55/2020”, precizează reprezentanții IPJ Arad.

De remarcat, că în ambele cazuri activitatea a beneficiat și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

  1. […] post Petrecere „SPARTĂ” de polițiști într-un club din Arad! Și o alta, cu lăutari, la o terasă… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.