Petru Farago propulsat în CAMERA DEPUTAȚILOR de voturile a peste 11.000 de ARĂDENI

Petru Farago propulsat în CAMERA DEPUTAȚILOR de voturile a peste 11.000 de ARĂDENI

La alegerile parlamentare din 11 decembrie încrederea alegătorilor în candidații Organizației Județene Arad a UDMR s-a materializat în 11070 voturi (8,02% din totalul acestora).

Prin acest scor, pe care partidul îl consideră un real succes, au recâștigat mandatul de deputat deținut timp de șase cicluri legislative, în perioada 1990- 2012, prin ocuparea „fotoliului” de deputat de către președintele Petru Farago.

Această reușită cu siguranță nu ar fi fost posibilă fără suportul bisericilor noastre, a societății civile, a membrilor și simpatizanților, a voluntarilor și a reprezentanților noștri din birourile secțiilor de votare. Mulțumim tuturor care ne-au fost alături, ne-au susținut și încurajat, celor care au avut încredere în noi și ne-au acordat votul lor. Creditul ce ne-a fost acordat ne obligă. Avem o datorie față de locuitorii Județului Arad, de aceea suntem obligați ca prin munca noastră din următorii patru ani să ne achităm de această datorie.” au declarat reprezentanții UDMR Arad, printr-un comunicat de presă.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.