Ultima PREVIZIUNE a Babei Vanga despre România. Ce se va ÎNTÂMPLA depășește orice IMAGINAȚIE

Ultima PREVIZIUNE a Babei Vanga despre România. Ce se va ÎNTÂMPLA depășește orice IMAGINAȚIE

Ultima profeție a Babei Vanga despre România a fost înregistrată pe o bandă de megafon și înmânată Dianei Radneva, cea mai apropiată nepoată a sa, pentru a o dezvălui în data de 24 ianuarie 2005.

Vanga a spus: „Românii sunt oameni speciali şi cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred în valorile lor naţionale. De aceea, dacă acest mesaj, pe care am îndatorirea să-l transmit, le este adus de un străin, va fi mai bine primit de ei decât dacă l-ar primi de la unul de-ai lor”.

“Eu sunt prea mică pentru că el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste care mi-a venit de Sus şi care va trebui dezvăluită în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. În cel mult o lună de zile, această profeţie să fie dusă aceluia la care voi face referire aici. Dacă nu se va putea ajunge la el, atunci să fie dată oamenilor din jurul lui. Să vă ajute Dumnezeu“, a declarat Baba Vanga.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi acela care a fost promis lumii. Întraga lume se va bucura de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa şi Focul îl vor ajuta. Odată cu începerea lucrărilor lui în această lume, minciună va dispărea. Acest lucru se va întâmpla în 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care îl va recunoaşte, va fi poporul său. Drept răsplată, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârşirii din această lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va călări un cal real, cu unul de fier pe care singur îl va mânui”, a precizat Vanga.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.