Continuă REVOLTA împotriva lui Falcă! Se întruneşte Biroul Permanent Judeţean! Se anunţă o ŞEDINŢĂ CU SCÂNTEI

Continuă REVOLTA împotriva lui Falcă! Se întruneşte Biroul Permanent Judeţean! Se anunţă o ŞEDINŢĂ CU SCÂNTEI

Revolta primarilor liberali împotriva lui Gheorghe Falcă este departe de a fi înăbuşită. Aceştia continuă să ceară demisia lui Falcă din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Arad.

Prin vocea lui Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, edilii liberali îi cer lui Gheorghe Falcă să-şi asume rezultatele slabe de la alegeri şi să plece din fruntea filialei. De cealaltă parte, echipa lui Falcă încearcă să-i dezbine pe contestatari, fără a reuşi însă.

Astăzi, la PNL Arad se întruneşte Biroul Permanent Judeţean. Se anunţă o şedinţă cu scântei. Rămâneţi pe recepţie!

BREAKING NEWS/ Lui Falcă i se cere DEMISIA chiar din interiorul propriei filiale. CUVINTE GRELE la adresa preşedintelui PNL Arad

Şi Igaș îl ia la ţintă pe Falcă: „Cred că a sosit momentul să spunem lucrurilor pe nume”

  1. rahat pe bat. se tem toti de Falca ca de dracu

    Raspunde
  2. Sunteti o gramada de barbati cu carte acolo,va lasati condusi si manipulati de o inculta ca GIANINA PISTRU !!!!!! Iar despre primar…tratati-l cu medicamente.

    Raspunde
  3. Dna PISTRU sa se ocupe mai bine de barbatul ei ca ii creste numarul de sogorite !

    Raspunde
  4. Liberalul dat afara. 22 decembrie, 2016, 9:31 am

    Imbatati de putere, unii uita ca sunt vremelnici prin anumite functii si prin viata. Importante sunt faptele care ramin, si de care sa nu-ti fie rusine, pentru ca vine momentul cind pentru magarii platesti. Ca sa dai afara fara motiv un vechi liberal din Vladimirescu fara sa-i dai posibilitatea sa se apere si sa sfidezi calea de atac prevazuta de Statut, este o rusine Primarii Falca si Crisan de la Vladimirescu pierd pe drum mii de voturi la fiecare tur de alegeri. Momentul adevarului va sosi inevitabil.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.