BREAKING NEWS/ Lui Falcă i se cere DEMISIA chiar din interiorul propriei filiale. CUVINTE GRELE la adresa preşedintelui PNL Arad

BREAKING NEWS/ Lui Falcă i se cere DEMISIA chiar din interiorul propriei filiale. CUVINTE GRELE la adresa preşedintelui PNL Arad

Gheorghe Falcă pare să piardă sprijinul filialei pe care a condus-o cu mână de fier în ultimii ani. Acestuia i se impută rezultatele slabe de la alegerile parlamentare, în organizaţia judeţeană existând un puternic curent în favoarea înlocuirii sale din funcţia de preşedinte.

Primul care a luat atitudine este Călin Abrudan, Primarul oraşului Ineu:

„Cred că a venit momentul să facem o analiză clară, a eșecului, la alegeri locale (pierzând 12 primării) și la alegeri parlamentare (pierzând 3 parlamentari). 

Sunt convins că reformarea partidului PNL trebuie să aibă loc acum!

Sunt convins că decizia trebuie să fie a cetățenilor, a membrilor responsabili și nu a unui singur om(Falcă), cum din păcate este de o vreme încoace!

Am hotărât să mă pronunț public în urma multor consultări pe care le-am avut cu un număr înseamnat de primari și colegi, din județul Arad (din păcate nu am avut timp să îi contactez pe toți), colegi care au avut toți, fără excepție același gând ca și mine, că pentru județul Arad trebuie să se încheie epoca Falcă!

Nu am ieșit până în acest moment cu declarații, deoarece nu am vrut să afectez imaginea partidului la alegerile care au trecut, așa că umilința trebuie să ia sfârșit acum!

Sunt dispus să îmi depun mandatul din Biroul Județean PNL, dacă toți membrii biroului vor face același lucru și sunt convins că vom găsi persoane echilibrate și responsabile să ofere un interimat, la Arad, în vederea alegerilor corecte din interiorul partidului!”

Semnează: Un primar cu atitudine, Călin Ilie Abrudan

Citeşte şi:

SONDAJ/ Ar trebui, sau nu, să DEMISIONEZE Gheorghe Falcă de la conducerea PNL Arad?

  1. Nu trebuie sa i se impute nimic,trebuie doar sa si le asume,asa cum ii placelui mult sa spuna.Se pare ca asumarea este doar din vorbe si valabila pentru altii nu pentru el.

    Raspunde
  2. Falca nu are nici o vina ca alde Varga G, pe care -a ajutat din mila crestineasca si l-a pus primu pe lista deoarece altfel nu il ducea capul sa ajunga nimic, nu a facuut decat ANTICAMPANIE PNL, si CAMPANIE narcicista pt el, lucru care nu e crestinesc deoarece nu trebuie sa ne facem chip cioplit.
    de aceea consider ca tinarul Varga trebuie sa inceapa un stadiu prelungit la munca de jos in cadrul organizatiei judetene lucru ce ar trebui sa ii bage mintile in cap.
    la Bucuresti nu are ce sa caute, doar ar face de ris organizatia noastra care s-a bucurat numai de aprecieri si ganduri pozitive acolo. Si tot de asta ar trebui ca in locul sau sau vina cineva cu experinta vasta s lucruri concrete facute la activ, nu baliverne si chefuri in care tinerii se indepartau de Domnul, pentru ca politica nu se mananca cu zacusca.
    Rog organizatia PNL sa ia in calcul cele spuse de mine.

    Raspunde
    • Adică să meargă boghicevici în locul lui… penibil eşti. În articol este vorba despre falcă…

      Raspunde
      • Omul care de altfel să semnat cu numele are perfecta dreptate.nu Falca este de vina pt eșec ci Glad v deoarece alegători au asociat pnl cu o adunătură de cheflii,oameni care nu merg la biserică.de aceea noi îl susținem fără tăgadă pr dl.Falca si dorim pedepsirea fără nici o amânare a deviationistilor din partid.locul celui far de minte si orbit de iubirea de sine și nu cea fata de aproapele creștin să fie luat de o bună creștină,daca ar fii cu putință,sau de altcineva cu o experienta asemănătoare.A min

        Raspunde
    • Esti unul pus de boghicevici sa scrie pentru ea! Un om fara pic de plus valoare pentru politica aradeana sau nationala! Sa mai stea acasa ca numai functii vrea! Iar Glad este un tanar care a muncit toata viata lui si a crescut corect si onest fara interventii din partea unui sau altuia sau prin jocuri meschine ca alde boghicevici! Aceasta femeie a facut cel mai mult rau PNl

      Raspunde
  3. Domnule Falca, cea mai buna miscare ar fi, sa iti faci bagajele si sa te cari dracului din tara asta. Pe orice ai pus mana , ai distrus ! Ai nenorocit Aradul ai distrus ambele partide la care ai fost, dar lucrul cel mai mizerabil este ca ti-ai supt beneficiile din toate cele distruse. Esti un adevarat ordinar jegos si sunt convins ca iti vei primi pedeapsa de mult meritata.

    Raspunde
  4. Falcosule, ai un tupeu jegos incredibil. Cum te mai suporta planeta asta ?

    Raspunde
  5. sa plece invartindu-se. cu tot cu Pistroaie si Tipei ca au falimentat partidu

    Raspunde
  6. Acest personaj nu-și dă seama că a devenit oaia neagră a PNL. Dacă mai are demnitate ar trebui să plece azi, fără ca cineva să îi dea șuturi în fund. Spitalul 9 te AȘTEAPTĂ!

    Raspunde
  7. greu o scoate la capat fala cu doamna boghiu
    aceasta a platit bani greu pentru un loc eligibil si nu sa ales cu nimic

    Raspunde
  8. Să plece cei ce au scazut drastic de la alegerile locale pâna acum…..nu se poate acolo unde primari cheie cu rezultate bune, acum sa scoata un rezultat slab, sau egal cu al PSD, acei primari sasi dea demisia nu Falca. Daca Falca isi da demisia praful si pulberea se alege de PNL, ca si pâna nu a fost aliat cu PDL, era zero pe arad.

    Raspunde
  9. felicitari, CALINE!! In Vladimirescu ai sustinatori.

    Raspunde
  10. Liberalul dat afara. 22 decembrie, 2016, 9:06 am

    Imbatati de putere, unii uita ca sunt vremelnicii prin functii si prin viata. Ramin faptele de care trebuie sa ai grija sa nu-ti fie rusine, pentru ca vine momentul , cind pentru magarii vei plati. Cind in urma ta ai tot mai putini pleaca.Primarii Falca si Crisan de la Vladimirescu, pierd pe drum mii de alegatori la fiecare tur de alegeri. Ca sa dai afara din partid un vechi liberal din Vladimirescu fara ai da posibiliatatea statutara sa se apere, si sa sfidezi calea de atac este o rusine pentru cei doi mai sus amintiti. Momentul adevarului va veni inevitabil.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.