SONDAJ/ Ar trebui, sau nu, să DEMISIONEZE Gheorghe Falcă de la conducerea PNL Arad?

SONDAJ/ Ar trebui, sau nu, să DEMISIONEZE Gheorghe Falcă de la conducerea PNL Arad?

După scorul dezamăgitor obținut de PNL inclusiv la Arad, sunt voci în partid care susțin că Gheorghe Falcă ar trebui să aibă decența de a demisiona din funcția de președinte al filialei arădene.

Unul dintre care au afirmat, voalat deocamdată, acest lucru este Constantin Traian Igaș, într-o postare pe Facebook. Dar, potrivit informațiilor noastre, există deja un puternic curent anti-Falcă în partid, inclusiv în rândul unor primari, care sunt pregătiți să-i ceară demisia de la conducerea filialei.

Gheorghe Falcă nu pare conștient de gradul ridicat de antipatie de care se „bucură” în rândul colegilor săi și a afirmat într-o conferință de presă că nu va demisiona.

Pentru a vedea care este pulsul în interiorul PNL Arad, site-ul nostru a demarat un sondaj de opinie. Ar trebui, sau nu, să demisioneze Gheorghe Falcă după rezultatele dezastruoase pe care PNL le-a înregistrat la alegerile parlamentare? Asta-i întrebarea!

Citește și:

Până și o femeie are mai multă BĂRBĂȚIE: Alina Gorghiu a DEMISIONAT. Falcă, NU!

  1. bineinteles ca ar trebui sa plece. dar nu numai el. sa plece cu tot cu Pistru, Scheau, Ando si alti destepti ca ei. au falimentat partidul

    Raspunde
  2. pentru el partidul asta , ca si cel al lui, este o jucarie care-i aduce mari satisfactii. De aia a luat jucaria cata functionala de la socru lui. ca au fost si cativa pumni dupa usile inchise, de fata cu fiisa , asta numai se vorbeste. deci acest Teleormanean , din judet cu Dragnea, si nu din Brad, unde de fapt parintii lu erau la munca, nu va pleca decat impins de unii.

    Raspunde
  3. De ce sa demisioneze Orlando? pentru ca injuraturile voastre de ani de zile nu au avut efect si acum asta e singura voastra speranta? Ca sef de campanie pus exact in perioada campaniei crezi ca poti schimba vreun trend ceva? de ce mananci rahat Orlando? A inceput sa-ti placa gustul?

    Raspunde
  4. care injuraturi? cred ca ma confunzi. criticile, intemeiate de altfel, nu sunt injuraturi. Si mi le asum. nu stau in spatele anonimatului draga domnule „Aradean” …

    Raspunde
  5. Daca Falca nu-si da demisia de onoare si ramane inca patru ani la conducerea partidului, PNL-ul nu va atinge nici macar pragul electoral la alegerile viitoare.

    Raspunde
  6. Ce-o fi fost in capul lui, cand urla ca un dement promovand doctorasul ala de peste 80 de ani ??!! Mie unul mi s-a facut sila ! Bietul om de-abia se tinea pe picioare,abia deschidea gura si Falca era in culmea extazului ! A vrut sa-si faca campanie pe spinarea bietului om, care in loc sa-si vada dse batranetea lui s-a lasat tras in balacareala politica a lui Falca !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.