Până și o femeie are mai multă BĂRBĂȚIE: Alina Gorghiu a DEMISIONAT. Falcă, NU!

Până și o femeie are mai multă BĂRBĂȚIE: Alina Gorghiu a DEMISIONAT. Falcă, NU!

În timp ce liderii PNL, în frunte cu Alina Gorghiu, demisionează, Gheorge Falcă, șeful de campanie al PNL, nu-și recunoaște înfrângerea.

„PSD nu m-a bătut personal. Când o să mă bată pe mine, demisionez“, a declarat Gheorghe Falcă într-o conferință de presă. Acesta pare să fi uitat că este liderul PNL Arad, partid înfrânt de PSD Arad la alegerile parlamentare.

Spre deosebire de el, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a demisionat. „A pune totul în cârca Alinei Gorghiu este profund incorect“, a declarat Robu.

Citește și:

Falcă trebuie încurajat. Omul e… de neoprit!

 

  1. cum adica pe el nu l-a batut?? cine conduce PNL la Arad? Omul asta a pierdut orice legatura cu realitatea!!

    Raspunde
  2. Cu cit va intelege mai repede ca modul sau de a face politica, este depasit (falimentar)
    ,cu atit mai bine pentru PNL.Daca nu intelege trebuie inlaturat,deloc usor de realizat dar nici imposibil.

    Raspunde
  3. singur nu va pleca niciodata
    el inca traieste cu impresia ca este un zeu
    iar toti cei din jurul lui trebuie sa fie fericiti
    sa sant lasati sa-i fie slugi

    Raspunde
  4. Nu l-a batut personal pt ca el personal are un partid. Pe persoana fizica! Care este! Say poate se refera la bataie in sesnul propriu? Speram ca nu! Si ca nu de asta va fi nevoie ca sa scapam de el. Dar niste alegeri in doua tururi la primarie ar fi rezolvat si problema asta!

    Raspunde
  5. Ce credeti ca e in sufletul unei femei trecute de 70 de ani,al carei tata fruntas liberal in anii 50
    a fost deportat in Baragan de catre regimul acelor ani,femeie care si acum in anul de gratie 2016 ori de cate ori citeste memoriile parintelui sau lacrimeaza si care cu sufletul sfasiat la finalul zilei de ieri ne-a spus ca a votat prima oara in viata ei PSD.A votat PSD nu pentru ca e pensionara,asistata social ci pentru ca aroganta ,impostura si tupeismul care a cuprins partidul pentru care parintentele ei a avut de patimit.

    Raspunde
  6. individul asta nu are deloc simtul realitatii,se vede clar ca nu are ce cauta nici macar in Arad,darami-te ca primar?

    Raspunde
  7. Ioan Marin Crisan 12 decembrie, 2016, 9:17 pm

    Alimente interzise înainte de alegeri :Popcorn cu cola,PONTA – pizza FALCA-Amîndoi au primit bătaie că nu au respectat rețepta! Mai sunt și alte

    Raspunde
  8. Falca are dreptate. Intre el si orice fel de lider este o mare deosebire.Liderii adevarati isi asuma atat victoriile cat si infrangerile. Nu cred ca va amintiti de vreo situatie in care Falca sa isi fi asumat vreo greseala fie cat de mica. Pentru a fi intr-adevar lider Falca trbuie sa invete sa isi asume si infrangerile. Din acest motiv nu va fi lider niciodata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.