S-a CONFIRMAT! Acest aliment UCIDE milioane de oameni în fiecare an. Îl consumi zilnic, dar nu îți dai seama cât RĂU poate să îți FACĂ

S-a CONFIRMAT! Acest aliment UCIDE milioane de oameni în fiecare an. Îl consumi zilnic, dar nu îți dai seama cât RĂU poate să îți FACĂ

Legătura dintre consumul unui aliment folosit zilnic și bolile de inimă a fost confirmat doar acum, acest lucru fiind făcut public de peste 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California este autorul studiului care făcea conexiunea dintre consumul de zahăr și bolile inimii, iar el a confirmat faptul că zaharurile naturale care se găsesc într-o varietate de surse, cum ar fi laptele şi fructele nu reprezintă o problemă importantă pentru organism.

Aire Schidt a precizat faptul că doar consumul de îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate cauzază boli grave ale inimii.

Este recomandată limitarea consumului de zahăr, la doar 6 lingurițe de zahăr sau 100 calorii de zaharuri pentru femei și 9 lingurițe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbați.

„Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate“, a precizat Aire Schidt.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.