Situație EXPLOZIVĂ în PNL Arad: Lui Falcă i se cere DEMISIA. Cionca, pregătit să preia partidul

Situație EXPLOZIVĂ în PNL Arad: Lui Falcă i se cere DEMISIA. Cionca, pregătit să preia partidul

Situaţie grea în PNL Arad: Potrivit informaţiilor noastre, membri importanţi ai formaţiunii sunt pregătiţi să-i ceară lui Gheorghe Falcă să-şi dea demisia din fruntea organizaţiei.

Sursele noastre indică faptul că zeci de primari din vechiul PDL nu mai sunt de acord cu Gheorghe Falcă, fiind dispuşi să iasă la luptă deshisă împotriva acestuia. Aceştia ar dori ca în fruntea PNL Arad să fie instalat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Conform unor surse, Lucian Riviş Tipei s-ar fi lăudat că le va arăta primarilor cine e el şi-i va pune cu botul pe labe. Rămâne de văzut dacă va şi reuşi!

La PNL Arad e şedinţă în această seară. Una deosebit de interesantă!

De remarcat, că unul dintre primarii vechiului PDL care a luat atitudine şi a declarat că este în asentimentul lui Călin Abrudan (primarul Ineului, care a cerut, astăzi, să se pună punct epocii Falcă la PNL Arad), este Marian Toader, edilul din Zăbrani.
Marian Toader
„La nivel județean, faptul că totul a fost și este impus, faptul că nu mai există consultări cu organizațiile locale, cu biroul permanent județean, în ceea ce privesc problemele din teritoriu, numirile în functiile politice cât și lipsa de valoare a acestora, reprezintă o mică parte din ceea ce a condus la acest dezastru! Consider că este momentul unei evaluări urgente și să aplicăm sloganul folosit în campanie: „schimbarea începe cu noi înșine”!
, a precizat Toader.

Citeşte şi:

BREAKING NEWS/ Lui Falcă i se cere DEMISIA chiar din interiorul propriei filiale. CUVINTE GRELE la adresa preşedintelui PNL Arad

Şi Igaș îl ia la ţintă pe Falcă: „Cred că a sosit momentul să spunem lucrurilor pe nume”

 

 

  1. e clar: Falca pierde controlul organiyatiei PNL . era si timpul

    Raspunde
    • Nu pierde nimic. Sunt doar niste latrai si niste lingai care simt miros de sange si care cred ca tot ce zboara se mananca.
      Toate posturile din administratie, toate structurile de conducere sunt imbibate de lingaii lui Falca, de cei pusi de Falca. Acestia isi vor urma interesul si interesul lor este legat de cel al lui Falca.
      Partidul este putred de corupt. NU cred ca se mai poate salva ceva de acolo.

      Raspunde
  2. Atata timp cat decizia se ia in cerc restrans fara accesul majoritatii membrilor veti continua cu Falca.
    A avut Orban dreptate cand a spus ca in PNL sefii nu sunt alesi ci numiti de sefi, ca ei se pun pe ei, tot pe ei.
    Cand vom auzi de alegeri libere in partidul liberal?
    Continuand asa veti fi in scurt timp depasiti de PNT.

    Raspunde
  3. Nu- i singur Falca vinovat! 15 decembrie, 2016, 7:36 pm

    Frati intru Domnul! cititi aceasta poeie crestina si nu va lasati ammagiti de himere…sa ramanem uniti, ei vor sa ne piarda! scopu este sa instaleze un asa zis ,,progresist” in parlament, ceea ce va fi in detrimetul nostru!acest .,,progresist” a tradat! la fel si cei care isi dau marama pe fata in aceste clipe!
    ei nu vor sa respecte o intelegere!
    1. Nu-i singur Iuda vinovat
    de sângele ce se dădu.
    Nici marii preoţi, nici Pilat,
    ci lumea-ntreagă prin păcat!
    Şi eu, şi tu…
    Şi eu, şi tu… :/

    2. Nu drumul greu spre Golgota,
    nici biciul, când Isus căzu.
    /: Şi dacă crucea grea era,
    povara noastră şi mai grea!
    A mea, şi-a ta…
    A mea, şi-a ta… :/

    3. Nu patru cuie L-au străpuns,
    când El pe cruce se-aşternu.
    /: Ci noi, cu sufletul ascuns,
    cu mii de patimi L-am străpuns!
    Şi eu, şi tu…
    Şi eu, şi tu… :/

    4. Nu doar bătrânii cărturari,
    nu doar mai marii preoţi, nu!
    /: Şi noi am râs cu ochi murdari,
    şi noi suntem cei doi tâlhari!
    Şi eu, şi tu…
    Şi eu, şi tu… :/

    5. Şi nu ostaşilor prin sorţi
    cămaşa albă şi-o dădu.
    /: Ci tuturor! Dar tu n-o porţi!
    Şi, fără ea, toţi suntem morţi!
    Şi eu, şi tu…
    Şi eu, şi tu… :/

    6. Nu doar în stânci, sub lilieci,
    nu doar sub lespede zăcu.
    /: Ci L-am acuns ca pentru veci
    sub piatra unor forme reci,
    Şi eu, şi tu…
    Şi eu, şi tu… :/

    7. Şi-acum Isus cel condamnat
    azi El te-ntreabă: „Da sau nu?
    Eşti tu sau nu eşti vinovat?”
    /: Eu am spus da! Şi-am fost iertat.
    Eu am spus da.
    Dar tu? Dar tu?… :/

    Raspunde
  4. cine a scris comentariul de mai sus sa se caute la cap

    Raspunde
  5. Nu-i singur Falca vinovat va deveni imnul contracampaniei la acuzele celor nevrednici si ticăloși si meschini.fara vizionarul Falca Aradul nostru iubit va fi pierdut.pnl a fost infiltrat de tilhari cu gânduri mirsave,sa facem curățenie strânși uniti în jurul primarului si a unor valori cum ar fi:Pistru,Rivis,Boghicievici.Iar maimutoiul fata experienta să se gândească ca în vremuri de bejenie la București avem nevoie de cineva cu experienta,nu de zacuscari.asta dacă tine la valorile și unitatea partidului si nu a intereselor personale.alttfel,ne vom răscula.asa vom face.sa ii dea Dumnezeu ca noaptea să îi fie un sfetnic bun si sa facă ceea ce trebuie si sa nu fie copil.politica e mare ,nu s-au terminat zilele,are viitorul n fata!Dar lucrurile extraordinare cer măsuri pe măsură,sunt clipe în care seriozitatea,buna pregătire și decența trebuie să primeze interesului personal.

    Raspunde
  6. Cat de curand va veni Iuda si Sultanul in partid !! Cineva stie cand erau impreuna partidul era undeva,decat acum!? Pupincuristiilor va vine vremea acum!!

    Raspunde
  7. DAR OARE CIONCA NU ESTE VINOVAT? NU ESTE PUS DE FALCĂ LA CJ….NU EL TREBUIA SA ORGANIZEZE IN JUDET ALEGERIILE IN ASA FEL IN CAT SA IASA SI MAI MULTI LA VOT??!

    Raspunde
  8. Eu cred ca cel mai bun presedinte al PNL-ul in judetul Arad este Calin Abrudan. Este singurul care are coloana vertebrala si este cu adevarat PNL si nu unul proaspat vopsit care dedesupt are culoarea portocalie ( adica la inima). Toti PDL-stii din PNL ar ttrebui acum sa vafa coada la adeziuni la PMP ca acolo le este locul. Drum bun, cale batuta, lasati curat PNL-ul de mizeriile voastre>

    Raspunde
  9. Ar fi culmea sa conducă cionca, falca macar e mobilat intelectual, cât despre scandaluri, asta este, abrudan a fost mereu o cutra sforara si un clantau, calca pe cadavre sa-si atinga scopul, se crede destept dar e un semianalfabet jalnic…

    Raspunde
  10. Și Tipei cum va rezolva …. cu pumnii așa cum a făcut și cu fosta soție ???

    Raspunde
  11. Sa vina dl.Remetean președinte!!!fuziune cu PMP 16 decembrie, 2016, 12:52 pm

    Părerea mea este că organizația PNL este în derivă si are nevoie de o mînă de fier.Domnule Remetean,mai statibmult pe gânduri?fuziunea Pmp-pnl La Arad ar fi știrea anului,iar în 2017 e dată drept sigură pe plan național.

    Raspunde
  12. Pai daca PNL eii vor sa il schimbe pe Falca , si bine fac , cred ca a sosit momentul ca si cei din ALDE Arad sa faca la fel , afara cu scandalagiul si vermorelianul Calimente !!!

    Raspunde
  13. Tipei analfabetul ??? Ha ha ha asta in mintea lui bolnava de juvenil chiar crede ca la vreun primar i frica de el ???nici măcar la pitipoancele de liceu nu mai are trecere, de când au auzit ca și-a snopit soția in bătaie de a băgat-o in spital ! !! Nemernicul?

    Raspunde
  14. Afara cu slugile lui Falca ….pistruiații,pocăiții lui Tipei si papagalii din clm ….toti niște lingatori de curururi besinoase si nespălate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.