Pistru ne spune ceea ce ştiam deja: Pasajele de pe Centura Aradului nu vor fi gata nici în acest an

Pistru ne spune ceea ce ştiam deja: Pasajele de pe Centura Aradului nu vor fi gata nici în acest an

Deputatul Eusebiu Pistru, vicepreședinte al PNL Arad, îi acuză pe adversarii săi politici din PSD de faptul că „i-au mințit din nou pe arădeni”, parlamentarul făcând referire la situația celor două pasaje de pe Șoseaua de Centură a Municipiului Arad, dar și la declarațiile liderilor PSD cu privire la acestea.
Parlamentarul liberal spune că, din păcate pentru arădeni, cele două pasaje nu vor fi finalizate nici în acest an, așa cum s-au tot lăudat și au promis liderii PSD, pentru că la ambele pasaje au fost desfăcute contractele de execuție.
„Nu e de mirare că cei din PSD mint, pentru că deja ne-am obișnuit cu acest lucru. Ca de fiecare dată, în urma minciunilor lor, oamenii au de suferit, iar de această dată este vorba despre arădeni și despre situația pasajelor de pe Șoseaua de Centură a Municipiului Arad. Cei din PSD, de la consilieri locali, consilieri județeni și până la parlamentari, au mințit în continuu atunci când au vorbit despre aceste pasaje. În fiecare ieșire publică, aceștia le spuneau arădenilor ba că sunt bani pentru pasaje, ba că firmele sunt vinovate, ba că PDL-ul era vinovat, ba că vor fi finalizate la diferite termene. N-au fost finalizate și se pare că nu vor fi finalizate nici în acest an. Și asta chiar dacă deputatul Măduța promitea, în urmă cu nici două luni, că pasajul din zona CET va fi gata la finalul acestei luni. Ei bine, nu va fi gata, și asta pentru că Guvernul PSD a rupt contractul cu firma constructoare chiar săptămâna trecută. Acest lucru presupune un nou contract, cu o nouă firmă, ceea ce înseamnă și o nouă licitație. Toate aceste proceduri durează luni de zile, de la organizarea licitației, la probabilele contestații, iar apoi la termenul de execuție. Același domn deputat Măduța, le spunea arădenilor, nu mai departe de luna decembrie, că până la data de 1 iunie 2015 va fi finalizată licitația pentru pasajul de la ieșirea spre Horia. Deci, dacă Guvernul Ponta are nevoie de 6 luni pentru licitația acelui pasaj, imaginați-vă când va fi gata acesta, dar și când va fi gata pasajul de la CET, unde tocmai a fost rupt contractul”, a declarat deputatul Eusebiu Pistru.

  1. gunoiul asta a incasat comisionul , si acuma latra in van cerand guvernului sa plateasca lucrarea .
    LA PUSCARIE .

    Raspunde
  2. a devenit si asta trompeta lui falca. rusine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.