VIDEO/ Se întâmplă în România: Poliţist MUŞCAT de o tânără!

Poliţia Română este implicată într-un nou scandal, după ce două tinere susţin că au fost băgate cu forţa în maşina poliţiei şi duse la secţie de către trei agenţi din Râmnicu Vâlcea.

În imagini se poate vedea cum oamenii legii devin agresivi, iar cei care asistă la întregul circ încearcă să obţină o explicaţie pentru care tinerele fuseseră reţinute. Una dintre ele a coborât din maşină şi a filmat totul cu telefonul mobil.

Scandalul a continuat după ce unul dintre poliţişti a devenit agresiv şi a început să o bruscheze pe tânăra care a refuzat să se legitimeze.

Potrivit șefului Poliţiei Municipale din Râmnicu Vâlcea, Florian Marin, la secţie tinerele au continuat să le aducă injurii poliţiştilor, iar una dintre ele l-a muşcat de mână pe unul dintre oamenii legii.

Sursa video: youtube

  1. exces de zel din partea acestor purtatori ilegali de uniforma ,care se dau importanti , numai in astfel de cazuri , in catre au de-a face cu oameni nevinovati .
    PENIBIL

    Raspunde
  2. da nu inteleg de ce nu prezinta buletinul?

    Raspunde
  3. Stefan Florin 15 mai, 2015, 8:47 am

    Politist „bătrân” fără pic de tactică polițienească. Mă întreb:” O fi făcut la apelul bocancilor?”
    Pentru că dacă este cu școală militară de poliție și se comportă asa, înseamnă că a făcut școala degeaba.

    Raspunde
    • Romania sau Romanica,nu intelegeti ca la noi ,nu se respecta nimic. Suntem alta rasa de oameni,unii ceva mai deosebiti de cei normali si civilizati. Ce politie domnule,care politie ca au ajuns civilii sa se traga de sireturi cu oamenii legii ,si asta datorita forului legislativ,adica parlamentul ce doreste sa fie anarhie ,haos si debandada in tara asta, sa emita legi stricte si neinterpretative ca intr-o societate normala la cap.

      Raspunde
  4. trebuiau incatusate imediat dupa ce au refuzat legitimarea..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.