Planta ornamentală care OMOARĂ celulele canceroase!

Planta ornamentală care OMOARĂ celulele canceroase!

Cimișirul sau Buxus sempervirens este o plantă ornamentală, folosită ca gard viu. Puțini sunt, însă, cei care știu că frunzele sale conțin un alcaloid denumit buxenina G2, care are o puternică acțiune inhibitoare asupra celulelor canceroase. Planta se recoltează prin tăierea a trei sute de grame din vârfurile fragede de la cimișir (crenguțele cu frunze). Cât sunt încă proaspete, acestea se taie foarte mărunt, ca varza pentru salată, se pun la macerat în doi litri de alcool de 30-40 de grade, într-un borcan închis ermetic, unde se lasă timp de 7 zile, după care se strecoară amestecul prin tifon, iar preparatul obținut se pune în sticluțe mici, închise la culoare.

În primele 5-7 zile, se consumă câte o linguriță de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. Apoi, se administrează două luni, câte o lingură din acest extract, diluată în jumătate de pahar de apă, înainte de masă, de 3 ori pe zi.

Gustul este neplăcut, însă efectele sale sunt excepționale. Preparatul, nu numai că acționează pe termen lung ca inhibitor al dezvoltării formațiunilor maligne, dar conferă și o stare imediată (la câteva ore după administrare) de bine pacientului bolnav de cancer. Cu acest remediu se tratează cancerul de piele, cancerul de vezică urinară și de rinichi, dar și cancerul de colon.

Foto: trieu-perilleux.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.