PMP Arad s-a întărit cu UNPR și vrea un „scor de două cifre” la alegerile parlamentare

PMP Arad s-a întărit cu UNPR și vrea un „scor de două cifre” la alegerile parlamentare

PMP s-a întărit și la Arad, în urma fuziunii cu UNPR, numărul aleșilor locali ai formațiunii ajungând la 56, prin sosirea a 16 consilieri uneperiști, a informat Florin Remețan, președintele Organizației Județene, într-o conferință de presă.

„În urma Congresului de fuziune între PMP și UNPR, care a avut loc în data de 20.07.2016, la București, și la Arad cele două filiale au ajuns la un consens, fiind conștienți de avantajele acestei fuziuni: structură teritorială, umană și materială mai bună, grup parlamentar format din 42 membri, reprezentanți în secțiile de votare și opoziție puternică în Parlament”, a declarat Remețan.

„La nivel județean 14 președinți de organizații locale au revenit UNPR, iar numărul consilierilor locali a ajuns la 56 prin venirea a 16 consilieri din partea UNPR. În Comitetul Executiv Județean celor de la UNPR le-au revenit funcțiile de prim-vicepreședinte, secretar general adjunct, 6 vicepreședinți și 6 secretari executivi. Depinde doar de organizarea teritorială și mobilizarea noastră pentru ca la viitoarele alegeri PMP să obțină un scor de două cifre”, a mai spus Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.