Veste de ULTIMĂ ORĂ: Ce se întâmplă la PROFI

Veste de ULTIMĂ ORĂ: Ce se întâmplă la PROFI

Anunţ de ultimă oră de la cel mai răspândit retailer din România: PROFI. Cu peste 10.000 de angajați și planuri de a-și continua dezvoltarea într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an, PROFI avansează rapid în topul marilor angajatori din România.

Astfel, din această săptămână, odată cu deschiderea a două magazine PROFI la Pitești și Uricani, rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România se extinde la 205 localități și numără 430 de unități.

Cel mai nou punct de pe harta PROFI este, începând de ieri, Uricani din județul Hunedoara. Aici funcționează acum un magazin PROFI în format Standard, amplasat pe Aleea Muncii, nr. 11. Unitatea are o suprafață totală de 495.5 mp și suprafața sa de vânzare este de 365 mp.

Magazinul în format City deschis tot ieri la Pitești, la parterul blocurilor N1/N2 de pe strada Liviu Rebreanu, ridică la 10 numărul unităților PROFI din localitate. Unitatea dispune de o suprafață totală de 340 mp, sala de vânzări ocupând 185 metri pătraţi.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.