PMP caută soluții printre oameni, cărora le solicită recomandări

PMP caută soluții printre oameni, cărora le solicită recomandări

PMP lansează platforma www.solutiata.ro în care cetăţenii pot să transmită soluțiile și recomandările lor, cele mai bune dintre ele urmând să devină proiecte de lege în Parlament, a anunțat deputatul Eusebiu Pistru.

„PMP vine cu o invitaţie către români. Ne dorim ca dumneavoastră să veniţi cu soluţii pe care decidenţii politici să le aplice astfel încât să trecem mai ușor prin această criză care după cum vedem continuă și este generată de această pandemie a COVID-19. Mai multe domenii de activitate ale statului sunt paralizate, aproximativ o treime din economie a fost afectată și în momentul de faţă foarte mulți români sunt bulversaţi de faptul că nu ştiu ce se va întâmpla mâine, peste o săptămână sau în urmatoarele lunii din acest an. De aceia PMP va prelua cele mai bune recomandări pe care le vor transmite românii şi vom încerca să le transformam în iniţiative legislative”, a declarat Eusebiu Pistru, deputat al PMP.

„PMP mai are o serie de propuneri cum ar fi: Un pact naţional pe sănătate, adoptarea în Parlament a proiectului privind înfiinţarea celor opt spitale regionale, alocarea a 0,5% din PIB pentru cercetare medicală, investiţii în irigaţii și extinderea reţelei de gaze către populaţie”, a încheiat deputatul.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.