Proiect pentru distribuirea GRATUITĂ către locuitorii județului a MĂȘTILOR și MĂNUȘILOR de protecție

Proiect pentru distribuirea GRATUITĂ către locuitorii județului a MĂȘTILOR și MĂNUȘILOR de protecție

Florin Tripa, deputat al PSD Arad, susține că adoptarea proiectelor de hotărâre ale PSD Arad sunt esențiale pentru ieșirea din criză.

Deputatul constată cu amărăciune că astăzi se împlinesc 17 zile de când conducerea CJA ignoră cele două proiecte de hotărâre extrem de importante pentru cetățenii județului, depuse de consilerii județeni ai PSD Arad.

 „După cum am mai subliniat, acestea trebuiau dezbătute și adoptate în regim de urgență, în condițiile în care aduc facilități majore arădenilor. Legea impune folosirea măștilor de protecție, plus a mănușilor și după 15 mai, iar unul dintre proiectele noastre se referă exact la aceste aspecte. Adică la achiziționarea și distribuirea gratuită către locuitorii județului a materialelor de protecție. Intrarea în starea de alertă vine fără îndoială cu costuri însemnate pentru oameni și tocmai de aceea intenționăm să îi ajutăm. În aceeași măsură ne-am gândit și la copiii cu situații materiale precare, a căror părinți nu sunt în măsură să le asigure condițiile necesare pentru cursurile online. Și din păcate nu sunt deloc puțini! Cât de bine le-ar prinde elevilor nevoiași tablete gratuite achiziționate din fondurile CJA. E târziu, e foarte târziu, iar cele două proiecte de hotărăre ale PSD Arad s-ar fi impus să fie, de mai bine de două săptămâni, pe ordinea de zi a Consiliului Județean. Sunt însă convins, că mai putem încă recupera timpul pierdut. Haideți domnilor! În calitate de parlamentar de Arad, vă rog să dați dovadă, în cele din urmă, de responsabilitate și solidaritate civică față de cetățenii județului”, afirmă Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.