PNL, alături de Klaus Iohannis în cazul referendumului pe justiţie

PNL, alături de Klaus Iohannis în cazul referendumului pe justiţie

Senatorul liberal Ioan Cristina salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe justiţie concomitent cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

Parlamentarul arădean a spus că PNL se alătură demersului iniţiat de preşedinte în acest caz.

„Referendumul este cea mai profundă formă de manifestare a democrației și, de fiecare dată când cetățenii sunt chemați să decidă asupra unor probleme de interes public, noi ne implicăm în această campanie și susținem ca fiecare cetățean să participe la această decizie. Suntem partenerii Președintelui și vom fi alături de Președinte pentru a asigura succesul unui astfel de referendum”, a declarat Ioan Cristina.

Senatorul a subliniat că PNL este angajat total în bătălia cu actuala putere pentru a apărarea independenței justiției, pentru apărarea integrității în exercitarea funcțiilor publice şi pentru transpunerea în legislația din România a tuturor recomandărilor formulate de Comisia Europeană.

„Partidul Național Liberal a dat sistematic bătălii cu majoritatea guvernamentală pentru a împiedica intrarea în vigoare a tuturor proiectelor care au agresat independența justiției în România în ultimii ani”, a mai precizat Ioan Cristina.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.