Un nou SUPERMARKET în Arad! Unde va fi construit

Un nou SUPERMARKET în Arad! Unde va fi construit

Deși arădenii se plâng că „se sufocă” de la atâtea supermarket-uri și beton, și că îi afectează lipsa spațiilor verzi și a celor de joacă pentru copii, se pare că vor avea un nou magazin Lidl.

După cum NewsAr.ro a anunțat încă de acum doi ani, se va construi un nou supermarket Lidl în cartierul Grădiște, pe strada Petru Rareș.

Proiectul de hotărâre „privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism aferent (RLU): CONSTRUIRE SUPERMARKET LIDL, amenajare teren și accese carosabile,amplasare panouri publicitare și totem, împrejmuire proprietate, organizare de șantier, municipiul Arad, intravilan municipiul Arad, str. Petru Rareș nr. 118, Calea Zimandului nr. 3/A, extravilan, str. Petru Rareș FN, pe parcelele identificate prin C.F.nr. 340427, 340433, 340446– iniţiativa primarului” a fost afișat la transparență, la intrarea Primăriei, iar acum a venit momentul votului.

În cadrul ședinței publice extraordinare de mâine, consilierii locali vor avea pe ordinea de zi și acest proiect, iar noi bănuim că se va lăsa cu discuții în contradictoriu cu „opoziția”.

 

  1. Era si cazul, caci cartierul Gradiste parca era batut de soarta. Pentru orice supermarket trebuia sa trecem podul peste calea ferata sa ajungem in oras sau in alte cartiere, pe o strada si asa sufocata de masini, mai ales in super megadeliciul interesectiilor de la Podgoria.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.