PNL Arad își prezintă sâmbătă candidații pentru primăriile din județ

PNL Arad își prezintă sâmbătă candidații pentru primăriile din județ

Co-președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului, că sâmbătă va avea loc un eveniment de prezentare a candidaților la funcțiile de primari în comunele din județul Arad și a candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. Totodată, Falcă a anunțat că la eveniment va fi prezentă și conducerea centrală a Partidului Național Liberal.

„Așa cum știți, desemnarea domnului Iustin Cionca drept candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad a fost validată în unanimitate de către conducerea centrală a Partidului Național Liberal. A fost singurul caz în care candidatul a avut și validarea Colegiului Director Județean, nu doar a Comitetului Județean Executiv, așa cum s-a întâmplat în celelalte județe. Astfel, conducerea Partidului Național Liberal se va afla la Arad, sâmbătă, pentru a prezenta candidații pe care îi avem deja propuși pentru competiția locală și, evident, pentru a prezenta și candidatul la președinția Consiliului Județean. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, la ora 14:00, la Expo Arad”, a declarat liderul PNL Arad, Gheorghe Falcă.

  1. Ce prostie e asta cu candidat de presedinte la consiliul judetean?Dupa legea de acum viitorul presedinte va fi ales dintre consilierii judeteni in functie de trocul politic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.