PNL Arad plătește TRIBUT REZULTATELOR de la alegeri: Arădenii au (aproape) INTERZIS la funcții în structurile guvernamentale

PNL Arad plătește TRIBUT REZULTATELOR de la alegeri: Arădenii au (aproape) INTERZIS la funcții în structurile guvernamentale

PNL Arad plătește pentru rezultatele slabe obținute la alegerile parlamentare, când s-a clasat abia pe locul 18 pe țară.

Vremurile în care organizația (PD, PDL și, mai nou, PNL) din Arad era în „pole position” și dădea miniștri și vicepremier sunt de domeniul trecutului, vina pentru degradarea PNL Arad trebuind identificată în interior (dacă se vrea acest lucru) și luate măsuri pentru redresare. În ochii arădenilor, în primul rând.

Până atunci, liberalii arădeni și, implicit, Aradul se aleg cu „praful de pe tobă” în ceea ce privește accederea unor persoane în structurile guvernamentale. Astfel, doar patru poziții (nu lipsite de importanță, totuși) ar putea fi ocupate de arădeni: Secretar de stat la Justiție (Mihai Pașca), director adjunct al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (Gheorghe Domșa), director adjunct al Registrului Auto Român (Laurențiu Ulici) și director în Agenția Națională a Funcționarilor Publici (Patricia Dinga). Cam atât, deocamdată.

  1. Un aradean get-beget 18 ianuarie, 2021, 11:58 am

    De jumatate de an spun ca Bucurestiul desconsidera pnl-istii aradeni spunand despre este ca este”vai de crucea lor”!

    Raspunde
  2. Ultimul mandat a lui Falca a fost foarte slab, multe vorbe ,putine fapte . Fonduri europene , ultimul loc din zona de vest a tarii ,dupa ce cu ani in urma eram printre primii. Ghinionul pnl-istilor aradeni este Bolojan ,fostul primar al Oradiei care a demonstrat si demonstreaza in continuare ca chiar sub o guvernare ostila psd-ista a putut face minuni. Aceste comparatii intre cele doua administratii se vor face si viitor ,iar cu actuala garnitura ,blazata de atata timp la butoane ,viitorul mu suna bine .Ca votant pnl inca din ’90 sant dezamagit !

    Raspunde
  3. Cine ma ? astia-s normali ? patricia dinga ? asta nici la sireturi nu stie sa se lege ! din tanara psd-ista ajunsa in pnl , prin forta VIDA ?! Se pare ca mai nou in PNL cei meritosi sunt trasi pe dreapta , Rusinica -PNL ARAD !

    Raspunde
  4. NU vor primii functiile din cauza de incompetenta acuta (Pasca + Dinga) asociata cu simptome de coruptivita spagoforma in stadiu terminal (Domsa + Ulici) .

    Raspunde
  5. Pana nu pleacă gașca Falca, Cionca, Geanina, va avea PNL Arad, care vezi după nume este tot PDL, un alunecus cu panta foarte mare. Deci, noi foști PNListi, dați afară sau marginalizați de gașca PDL ista, ne cerem partidul înapoi iar DNA să-și facă treaba cu Falca, Cionca et. companii. Speram ca și trădătorul Orban sa zboare. Doamne ajuta și nu duce PNL lângă PNTCD

    Raspunde
    • Cine sa dea valoare PNL-ului?Cionca,Bibi&comp.care se inconjoara de oameni lipsiti de cultura,educatie si bun simt? Priviti pe cine promoveaza? Cionca face presiuni asupra directorilor institutiilor de stat sa angajeze prostii care-i ling partea dorsala(familii chiar) oferindu-le salarii generoase,cerseste bani din donatii pentru spitalul judetean,contrazicand-se atunci cand se lauda cu INVESTITIILE MAJORE!
      Am plecat din PNL de scârbă si astept ziua cand,nu doar ca vor disparea,ci vor da socoteala pentru mizeria in care au târât Aradul!

      Raspunde
  6. praful se va alege de partidul asta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.