PNL: „Aradul este un pol important de dezvoltare, o spune un secretar de stat PSD”

PNL: „Aradul este un pol important de dezvoltare, o spune un secretar de stat PSD”

Într-o vizită la Arad, secretarul de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat a lăudat municipiul Arad şi modul în care se desfăşoară lucrurile pe plan local.

„Domnul Gabriel Gheorghe a recunoscut public, ceea ce PSD nu a fost în stare să facă, şi anume faptul că Aradul este un oraş de succes, un pol de dezvoltare important, atât pentru regiunea de vest, cât şi pentru România. Un reprezentant al Guvernului Tudose a lăudat modul în care s-au adus în Arad firme şi investitori străini, a subliniat faptul că oraşul nostru se află într-o continuă dezvoltare, ceea ce îl face dezirabil pentru companii“, au declarat liberalii.

„Liderii din PSD și parlamentarii social-democrați de Arad nu au vrut să observe același lucru ca secretarul de stat, motiv pentru care au preferat să taie din fondurile care trebuiau allocate Aradului prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în loc să contribuie la dezvoltarea județului“, au precizat liberalii arădeni.

  1. daca psd recunoaste, ca aradul este un pol de dezvoltare atunci , ajutati-l cu investitii, nu fiti ofrana IN CALEA DEZVOLTARII

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.