Podgoria Aradului, promovată prin „Circuitul cramelor”

Podgoria Aradului, promovată prin „Circuitul cramelor”

Dezvoltarea şi promovarea zonei Podgoriei continuă şi toamna, atât prin continuarea „Festivalului Vinului”, dar şi prin invitarea turiştilor la o nouă provocare: „Circuitul Cramelor” în Podgoria Aradului.

„Dorim să promovăm Podgoria Aradului inclusiv prin vinurile de excepţie pe care le produce şi de aceea am iniţiat acest circuit al cramelor. Odinioară, Aradul era legat printr-un drum direct de Viena, prin care podgoriile noastre aprovizionau Casa Imperială. Este un program ambiţios, prin care ne propunem să punem în valoare Podgoria Aradului în cel mai important anotimp al său, toamna, la recoltarea strugurilor! Dorim să redăm Podgoriei Aradului prestigiul de altă dată”, a afirmat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean.

„Circuitul Cramelor” este un program dedicat arădenilor, dar şi turiştilor din afara judeţului, prin care producătorii de vin îşi prezintă cramele şi oferă contra cost vinuri la degustat. În acest proiect, deplasarea în Podgorie se va face în spiritul tradiţiei, cu «Săgeata Verde», iar de acolo la diferite crame, în funcţie de programul întocmit cu producătorii.

Loading...
  1. Buna ziua,
    Pe vremuri traiau oameni harnici si instariti.
    Se vrea reclama pentru saracia unde au ajuns oamenii din satele, care pe vremuri alimentau Aradul cu fructe si legume. Inainte de laude invit politicienii sa mai iasa din demagogie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.