Știai că la Pefoc.ro există cea mai mare gamă de șeminee de calitate?

Știai că la Pefoc.ro există cea mai mare gamă de șeminee de calitate?

Alegerea unei firme potrivite cu care să lucrezi este dificilă in orice domeniu și, cu atât mai mult acolo unde există foarte multe opțiuni. Un domeniu care capătă din ce în ce mai multă importanță este cel al șemineelor, mai les al șemineelor moderne. Dacă înainte clienții se orientau către firmele care ofereau cel mai mic preț de pe piață, ei bine, iată că atunci când vine vorba să aleagă firma cu care să își construiască șemineul mult dorit, a început să fie căutată calitatea în detrimentul prețurilor mici și nesusținute.

Într-o piaţă extrem de competitivă, doar cei mai buni reuşesc să se diferenţieze şi să câştige clienţi. Nu doar să-i câştige, ci şi să îi fidelizeze şi să-i mulţumească prin calitatea servicilor şi produselor lor. Pentru că au pus accent pe calitatea produselor pe care le oferă, au respectat cerințele și dorințele tuturor clienților cu care au lucrat, echipa Pefoc a reușit să ajungă în topul celor mai căutate magazine online de șeminee. Firma Pefoc îşi desfăşoară activitatea de 17 ani pe piaţa din România, are peste 8000 de clienţi mulţumiţi, care nu au ezitat să trimit recomandări către firmă . Au reuşit să se diferenţieze datorită calităţii şi profesionalismului cu care au acţionat în fiecare situaţie, oferind suport continuu clienţilor lor, consultanță gratuită, atât înainte de achiziționarea unui semineu, cât și după.

La Pefoc.ro, cel mai mare magazin online de șeminee profesionale, se colaborează cu liderii europeni în materie de focare şeminee, sunt racordaţi în permanenţă la noutăţile de pe piaţă, și sunt gata să le implementeze pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune produse şi servicii, la cele mai bune preţuri. Pefoc.ro a reușit de fiecare dată să se plieze pe nevoile clienților, pe dorințele lor și a fost mereu în cunoștință de cauză cu toate tendințele pieții, reușind să structureze firma în funcție de acestea, dar și de așteptările oamenilor. Dacă alegi să lucrezi cu echipa Pefoc.ro ai și o grijă în minus, și anume transportul, care este gratuit în orice oraș din România. Nu va trebui să te îngrijorezi că primești produsul greșit, deteriorat, focarul cu geam spart sau alte neplăceri. Echipa Pefoc își asumă responsabilitatea de a livra în maxim 48 de ore, produsele în stare perfectă de funcționare și cu o garanție între 5 și 10 ani.

De ce se pune atât de mult accent pe specialiști în domeniul șemineelor? Pentru că simțul artistic, experiența, profesionalismul și dedicarea specialiștilor sunt elemente care garantează rezultatul excepțional, cu atmosfera perfectă, pe care doriți să o redați locuinței dumneavoastră prin design interior. Alegerea șemineului este o etapă foarte importantă și deloc ușoară în momentul în care îți amenajezi casa sau apartamentul.  Un focar semineu de calitate și cu garanție nu poate fi făcut de oricine și nici cumpărat dintr-un magazin care nu e specializat în domeniu.

Echipa Pefoc realizează orice model de șemineu dorit, singurele restricții fiind detaliile tehnice care trebuie respectate pentru siguranța ta și a familiei! Construcția șemineelor se face doar cu materiale profesionale, iar echipa de specialiști în domeniu garantează o bună funcționalitate, un plus de siguranță și o durată mare de viata! Alege Pefoc.ro și ai o gamă diversificată de seminee pe gaz care pot fi montate în aproape orice locație inclusiv la blocuri, orice model de soba, coșuri de fum, materiale necesare pentru întreținere sau uși de șemineu cu diverse tipuri de sticlă. Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

  1. Magdiel Florescu 19 aprilie, 2019, 11:54 am

    Am lucrat si eu cu ei si sunt foarte seriosi. Recomand cu incredere.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.