Poeme de dragoste, la biblioteca arădeană, de Dragobete

Poeme de dragoste, la biblioteca arădeană, de Dragobete

Ziua de Dragobete va fi marcată la Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad prin lansarea unui volum cu poeme de dragoste.

„Femeia din inima mea” – un volum ce vibrează în versuri, poeme de dragoste, un omagiu dedicat iubirii, un dar poetic, un prinos de recunoștință adus cuvintelor îndrăgostite de frumos, un volum al prieteniei, un volum ce trebuie citit sub semnul sărbătorii de Dragobete, ziua în care celebrăm bucuria de a trăi, iubirea, primăvara, deoarece acolo unde există poezie, există și dragoste, iar acolo unde există dragoste, poezia există pur și simplu.

Și ce prilej mai frumos pentru a marca străvechea zi de Dragobete, decât prin lansarea volumului de poeme de dragoste ce poartă titlul „Femeia din inima mea”, sub semnătura lui Sorin Dumitrache, sâmbătă, 24 februarie, începând cu orea 12, la Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, în Sala de Artă și Multimedia „Sabin Drăgoi”.

Evenimentul cultural va beneficia de prezentarea volumului realizată de prof. univ. dr. Anton Ilica, moderator și inițiator al acțiunii fiind Aurel Usca.

Versuri frumoase, versuri de neuitat se vor împleti armonios cu frumosul muzical, printr-un recital susținut de tânăra arădeancă, Laura Cosma.

Dacă „poezia lui Sorin încântă”, iar „poemele sale emană o stare de fericire trăită cu sinceritate”, cu siguranță versurile beneficiază de „talentul său muzical, rafinat și proteic”, după afirmă Anton Ilica, în prefața volumului care „s-a ivit din îndemnul prietenului meu Aurel Usca”, după cum afirmă autorul, o prietenie culturală ce promovează valorile literare și frumusețea lirică.

Așadar, sunteți așteptați cu drag, cu bucurie și speranță, să întâmpinați cu vers și muzică această minunată sărbătoare românească a frumosului, a iubirii și prieteniei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.