Polaris M Holding, în război cu arădenii care distrug containerele pentru gunoi

Polaris M Holding, în război cu arădenii care distrug containerele pentru gunoi

Operatorul de salubritate Polaris M Holding se loveşte de probleme mari în ceea ce priveşte utilizarea de către unii cetăţeni a containerelor pentru gunoiul menajer. Astfel, sunt întâlnite situaţii în care în acestea este aruncat molozul rezultat din renovarea caselor sau a apartamentelor.

„Bunul simţ lipseşte cu desăvârşire la unii dintre concetăţenii noştri. Tot mai multe sunt situaţiile în care bunurile de care ar trebui să ne folosim cu toţii sunt devastate de către indivizi certaţi cu legea şi bunul simţ. O astfel de situaţie a fost întâlnită şi în 21 septembrie, când un ins care îşi renova apartamentul în zona Vlaicu a consimţit să umple cu moloz containerele destinate colectării deşeurilor menajere”, a declarat Ciprian Tripa, directorul Polaris M Hoding Arad.

Din cauza umplerii containerelor cu moloz, locuitorii blocurilor de pe strada Foişor şi cei din blocul Z 23 au fost nevoiţi să arunce gunoiul menajer pe jos, lângă containere. În plaus a fost nevoie de intervenţia a două echipaje de la Polaris M Holding, deoarece containerele cu moloz erau prea grele. În final, situaţia a fost rezolvată dar, potrivit lui Ciprian Tripa, containerele au fost distruse, ceea ce va face, cu siguranţă, ca asociaţia de proprietari să ceară înlocuirea lor.

„Situaţia nu este singulară. Tot miercuri, pe strada Nucet, un alt ins care făcea lucrări în blocul 567 a depozitat la platforma de gunoi peste 50 de saci de moloz rezultaţi probabil în urma unor amenajări interioare. În astfel de situaţii (amenajări interioare sau lucrări de construcţii) deşeurile rezultate nu se aruncă la plattformele de gunoi, ci persoanele care fac astfel de lucrări trebuie să emită o comandă separată pentru transportul deşeurilor din construcţii la depozitul conform, pentru care să se plătească separat. Tariful normal pentru colectarea deşeurilor municipale exclude astfel de deşeuri (deşeurile din construcţii), acestea având un alt regim. Pentru a evita pe viitor astfel de neplăceri, care crează disconfort tuturor celor implicaţi, cetăţenii sunt rugaţi să se conformeze iar în situaţia în care vor surprinde astfel de situaţii să anunţe autorităţile şi operatorul de salubrizare”, a precizat Ciprian Tripa.

  1. ar trebui sa fie in razboi cu angajatii lor, pentru ca mie mi-au distrus 2 containere deja

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.