Poliţia cu radarele pe vitezomani: Bucureştean prins gonind cu 167 km/h prin localitatea arădeană Odvoş

Poliţia cu radarele pe vitezomani: Bucureştean prins gonind cu 167 km/h prin localitatea arădeană Odvoş

Poliţiştii rutieri arădeni au efectuat, în ultimele 48 de ore, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni în urma cărora au aplicat 400 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 104.000 de lei. Acţiunile desfăurate de oamenii legii au avut drept scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Din numărul total de amenzi, 278 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 122 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute permise 15 de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.
Au fost depistaţi în trafic, în timp ce au condus autoturisme cu o viteză peste limita legală de deplasare şase şoferi vitezomani. În localitatea Căpruţa a fost depistat un cetăţean din Cehia care a condus un autoturism cu viteza de 110 km/h iar în localitatea Bârzava un cetăţean din Bacău a fost înregistrat de aparatele radar circulând cu viteza de 115 km/h.
Rutieriştii arădeni au depistat pe raza localităţii Odvoş trei şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Este vorba despre T. Tibor, de 33 de ani, din Ungaria care a condus un autoturism cu viteza de 105 km/h, P. Radu, de 43 de ani, din Bucureşti care a condus un autoturism cu viteza de 167 km/h şi C. Niculae, de 48 ani, din Franţa care a condus un autoturism cu viteza de 110 km./h.
Un alt vitezoman a fost depistat pe DN 79/A, în localitatea Buteni. Un cetăţean polonez, care a condus un autoturism cu viteza de 124 km/h.

  1. Sai retina permisul pe minim 12 luni miticului care circula in Otvos cu 167 km/ora. Recidiveaza anularea permisului fara drept de scolarizare pe minim 5 ani!!!!!! Acesti inconstienti ne pun viata in pericol trebuie opriti!!!!!

    Raspunde
  2. sa i se suspende definitiv dreptul de a conduce!

    Raspunde
  3. Speedy Gonzales 4 august, 2014, 6:10 pm

    Sa faca autostrazi , dupa aceea ar fi „normal” sa stea politia in boscheti sa te prinda ca depasesti viteza ! Media de viteza e 60 km/h pe drumurile din Ro … suntem la viteza din anii 1950 !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.