Spitalul Judeţean Arad are cea mai modernă farmacie din vestul ţării! (FOTO)

Spitalul Judeţean Arad are cea mai modernă farmacie din vestul ţării! (FOTO)

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad are cea mai modernă farmacie din vestul ţării. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a inaugurat, astăzi, proaspăt reabilitata farmacie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Investiţia, în valoare de peste 521.000 de lei a fost asigurată din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean Arad. Suprafaţa amenajată este de 287 de metri pătraţi, durata de realizare a lucrărilor fiind de cinci luni.

„Spitalul Judeţean Arad se află în plin proces de modernizare. Acest proces este sprijinit de Consiliul Judeţean Arad, care a alocat, din fonduri proprii, sumele necesare pentru amenajarea farmaciei spitalului. Am dorit să asigurăm condiţii optime desfăşurării activităţii din această zonă a spitalului şi să continuăm procesul de acreditare, una dintre cerinţe, strict necesară, fiind modernizarea şi extinderea spaţiului farmaciei”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

„Încă un spaţiu al spitalului a fost recondiţionat. Condiţiile de păstrare ale medicamentelor erau improprii, iar aceste lucrări de reabilitare erau absolut necesare. Iată că şi de data aceasta s-a realizat un spaţiu lărgit, cu circuite respectate, aprovizionare farmaciei realizându-se pe o parte, iar eliberarea medicamentelor pe altă parte. Lucrările s-au realizat cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică. Această farmacie asigură eliberarea medicamentelor pentru Spitalul Judeţean şi coordonează inclusiv celealte două farmacii, din piaţa Mihai Viteazul şi de pe str. Episcopiei”, a precizat Teodora Olaru, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

  1. moderna dar cu rafturile goale:)) penibil

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.