Zeci de angajaţi ai ISU Arad au fost detaşaţi în zonele afectate de inundaţii (GALERIE FOTO)

Zeci de angajaţi ai ISU Arad au fost detaşaţi în zonele afectate de inundaţii (GALERIE FOTO)

Timp de trei zile, 21 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad s-au aflat în judeţul Caraş-Severin. Aceştia au fost detaşaţi în zonele afectate de inundaţii din ordinul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
ISU Arad a trimis 21 de subofiţeri, un autocamion de intervenţie, o motopompă transportabilă, o autospecială transport barcă, o barcă, două motopompe mobile şi unelte genistice. Transportul trupelor a fost asigurat de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.
În cursul zilei de 01 august, cei 21 de subofiţeri, plecaţi în sprijin colegilor de la ISU Caraş-Severin, s-au întors acasă după o misiune de trei zile

Subofiţerii din cadrul Detaşamentului Arad au executat misiuni de evacuare a persoanelor din localităţile inundate, evacuarea apei din imobile şi gospodării, salvare persoane şi misiuni pe autospecialele de stingere a Detaşamentului Reşiţa.

„Toate misiunile încredinţate arădenilor au fost îndeplinite şi executate cu profesionalism datorită bunei pregătirii şi a tehnicii de intervenţie de care au dispus”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.