Poliţia Locală semnalează mai multe lucrări din municipiu nesemnalizate corespunzător

Poliţia Locală semnalează mai multe lucrări din municipiu nesemnalizate corespunzător

În urma unei acțiuni concertate desfășurate pe raza municipiului, în special pe străzile pe care se desfășoară lucrări edilitar-gospodărești, Poliţia Locală a descoperit o serie de nereguli privitoare la semnalizarea defectuoasă sau chiar inexistentă din perimetrul respectivelor amplasamente.

„Semnalizarea corespunzătoare a perimetrelor unde se desfășoară lucrări este responsabilitatea integrală a constructorului. Poliția Rutieră, în competența căreia intră sancționarea firmelor care se ocupă de aceste lucrări, dar nu le-au marcat corespunzător, va trece, cu siguranță, la amendarea nerespectării legislației în vigoare, constructorul nerespectând condițiile de autorizare impuse de Primăria Arad, anterior începerii lucrărilor”, precizează Viorica Graur, directorul general al Poliţiei Locale Arad.

Polițiștii locali au dat publicităţii străzile unde cetățenii se pot confrunta cu problema lipsei indicatoarelor din preajma locurilor unde se efectuează lucrări. Este vorba de străzile Ștefan cel Mare, Milcov, Ardealului, Bihorului şi Calea Aurel Vlaicu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.